Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban revela a 'Sálvame' la realitat de Mila Ximénez

La col·laboradora es va mostrar molt afectada per les últimes novetats sobre la salut de la seva amiga

Els col·laboradors de 'Sálvame' viuen amb angoixa l'estat de salut de Mila Ximénez. Fa una setmana, la periodista va haver de ser ingressada i, encara que va rebre l'alta 24 hores després, va fer saltar les alarmes.

L'exdona de Manolo Santana es troba en els seus pitjors moments. Fa un any que li van diagnosticar un càncer de pulmó i des de llavors la seva vida ja no és la mateixa. Superat el tràngol que suposa rebre una notícia de semblant calibre, va assegurar que lluitaria amb totes les seves forces.

El camí no està sent fàcil. Els efectes de la quimioteràpia minven el seu ànim i, segons fonts properes, està molt feble. Compta amb el suport de tots els seus companys de professió, però especialment amb el de Belén Esteban.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La de Paracuellos no se separa d'ella i l'hem vist acompanyant-la en els seus dies més complicats. Després de les últimes informacions i el silenci que regna entre els seus, la col·laboradora es pronunciava sobre el veritable estat de salut de Mila.

L'ex de Jesulín de Ubrique fa saltar les alarmes sobre la salut de la periodista

El passat dijous 17 de juny, 'Sálvame' començava analitzant l'última exclusiva de Kiko Matamoros per a la revista 'Lecturas'. El col·laborador obria les portes de la seva nova casa, però tots es van fixar en «l'excessiu 'Photoshop'» de la portada.

Començava un debat entre els col·laboradors sobre la decoració de la seva llar, però Belén Esteban semblava absent. La de Sant Blai tenia els seus pensaments en altres coses més importants que uns simples mobles. I és que el seu comportament no va passar desapercebut al plató.

Quan li van preguntar sobre l'exclusiva de Matamoros, aquesta va mostrar un aspecte seriós i es va limitar a contestar que «no tinc un bon dia». Sembla que alguna cosa ocupava els seus pensaments i no tenia ganes de conya.

Normalment Belén no deixa passar l'oportunitat per donar la seva opinió sobre els temes més controvertits, però en aquesta ocasió va preferir el silenci. Es mostrava molt afectada per alguna cosa que va decidir guardar-se per a ella.

Els seus companys, conscients de les últimes novetats sobre l'estat de salut de Mila i l'amistat que els uneix, tampoc van voler aprofundir més. De fet, era palès que estava molt preocupada per la seva amiga.

La seva gent més propera no ha deixat de visitar-la

Des que es va saber del seu últim ingrés, la família de Mila no ha deixat d'acostar-se fins al seu domicili per acompanyar-la. L'arribada de la seva filla Alba va preocupar als mitjans que fa dies que  estaven apostats a les portes de casa seva.

Els seus germans, Manolo, Encarna i Conchi no se separen d'ella i tampoc ho fa la seva cunyada. Crida molt l'atenció el tràfec de visites que està rebent des que li van donar l'alta, però la preocupació és màxima.

A part de la família també ha comptat amb el suport de companys de professió. Raúl Prieto, director de 'Viva la vida', també acudia a visitar-la i s'espera que alguns col·laboradors també s'acostin pròximament.

Serà fonamental per Mila sentir l'afecte de Terelu i el de companys com a Kiko Hernández i Jorge Javier. Encara que a alguns els costi enfrontar-se a la realitat de la seva amiga.

Recordem que per a María Patiño va ser especialment difícil estar a la banda d'ella a causa de la por que li inspirava la malaltia. Així, la periodista no podia evitar recordar la mort de la seva mare i intentava marcar distàncies.

Per Belén ha estat diferent, va ser una garrotada conèixer la notícia, però de seguida es va bolcar en Mila. No va dubtar a anar a veure-la res més saber-ho i des de llavors no s'ha separat d'ella. No obstant això, és inevitable que la preocupació i l'angoixa estiguin presents quan la malaltia destrossa els ànims de la seva amiga.