Carmen Bazán durant una festivitat a Cadis, 15 de juny de 2018

Mentre la germana de Jesulín és milionària, la seva mare es queda sense casa

Carmen Bazán es veu obligada a posar a la venda el seu xalet per gairebé 100.000 euros

Situació delicada per Carmen Bazán. La mare del clan dels Janeiro ha perdut la seva casa a la urbanització 'El Bosque'. Es tracta d'una de les zones més exclusives de Cadis.

L'habitatge on residia des de fa anys la mare de Jesulín de Ubrique va ser embargada fa mesos per l'impagament de la hipoteca, tal com es va avançar en el seu moment a 'La Razón'. Ara, és la revista 'Diez minutos' la qual revela que l'esmentada casa està en venda.

En concret es troba en un portal immobiliari. Una situació delicada que ha obligat a Bazán a fer les maletes per anar-se'n de la que va ser la seva llar.

Segons sembla, estaria vivint en l'actualitat a la finca de Ambiciones, que pertany al seu fill Jesús. Als problemes econòmics, també caldria sumar-li els de salut. L'exdona d'Humberto Janeiro va haver de passar pel quiròfan al febrer per operar-se del maluc.

En l'anunci, que es pot trobar a Internet, es ven el xalet com una «casa adossada amb terrassa». Ubicada al «centre del municipi, a pocs metres de l'Ajuntament de Prado del Rey».

Altres detalls que destaquen de l'habitatge és que en les proximitats compta amb «tots els serveis comercials necessaris». Entre ells, locals de restauració i de turisme. El municipi està envoltat de zones verdes i rutes, i l'anunci conclou amb un «informeu-vos sense compromís».

Sense cap dubte, es tracta d'una bona casa, així que no faltaran possibles compradors.

Aquesta propietat té 93 metres quadrats, i compta amb un dormitori i un bany. Tal com s'explica en l'anunci, es posa a la venda sense moblar i requereix algunes reformes. No està en les millors condicions per entrar a viure.

Entre els inconvenients que presenta  durant els mesos de més fred és que manca de calefacció. En qualsevol cas, en aquesta localitat la temperatura resulta força agradable tot l'any. El preu de sortida del xalet és de 95.300 euros.

Sense suport dels seus fills

Sorprèn que Carmen Bazán no pugui fer front a les despeses de la hipoteca. Sobretot per la bona posició econòmica d'alguns dels seus fills, sobretot, Carmen. Manté una relació des de fa anys amb un dels empresaris més rics del país, Luis Masaveu. I sembla que la vida li somriu en tots els sentits.

Precisament, la matriarca dels Janeiro s'ha refugiat en els seus fills en els últims mesos, encara més després de la mort d'Humberto. Malgrat portar un temps separats, la relació entre ells era cordial. A més, la situació d'emergència sanitària va empènyer a envoltar-se dels seus. Ara té pendent resoldre quin serà el seu proper destí.

No ho té molt clar, però tot apunta que podria anar-se'n a viure amb Carmen i el seu gendre Luis Masaveu a Portugal. Al país veí tenen una de les seves residències, i allà podria trobar la tranquil·litat i descans que tant necessita. Mentre que arriba aquest moment, gaudeix de l'estiu a la finca Ambiciones.

Un altre dels seus fills, com Jesulín de Ubrique, podria ajudar-la per trobar-li allotjament. El torero va adquirir recentment un habitatge a Madrid per a la seva filla Julia Janeiro. Una notícia que no va caure del tot bé a Belén Esteban.

La col·laboradora de Telecinco va mostrar el seu malestar pel comportament de la seva exparella. Reclama que tracti per igual a la seva altra filla, Andrea. Assegura que fa molt de temps que no la veu i que amb prou feines es relacionen.

En qualsevol cas, els quatre germans de la família Janeiro sempre s'han mostrat molt units. I en cap moment han deixat sola la seva mare en les situacions més delicades.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.