Primer pla de Rocío Carrasco

Les veritables intencions de Rocío Carrasco amb el seu fill David, al descobert

L'advocat de David Flores Carrasco ha sorprès amb unes declaracions a 'Ya es mediodía'

Han passat gairebé quatre setmanes des que s'emetia l'últim episodi de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. En aquest temps, Rocío Carrasco s'ha mantingut en un segon pla després explicar la seva veritat en 'prime time'.

Avui, però, coneixem què opina realment David Flores del litigi que el seu pare té contra la seva mare per l'impagament d'una pensió alimentària.

La contesa judicial entre l'exmatrimoni i la pensió dels seus fills prossegueix. Aquest dijous, 'Ya es mediodía', el programa presentat per Sonsoles Ónega, ha xerrat amb l'advocat d'Antonio David. Així, Jesús Garzón ha ofert unes declaracions sorprenents per a alguns, encara que no per a tothom.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les sorprenents paraules de l'advocat del fill de Rocío Carrasco

Garzón ha parlat sense embuts, fent un pas endavant sobre els rumors que s'han abocat en els últims temps. Unes insinuacions referents a les mesures legals que el fill de l'exguàrdia civil ha pres contra la seva mateixa mare.

La filla de 'la més gran' va ser molt contundent durant un dels episodis que va dedicar al seu fill a la famosa docu-sèrie.

«El pare torna a posar en la tessitura que el nen vol querellar-se en contra de la seva mare. I també demanar presó per a la seva mare. Això em repugna, i més, sabent les capacitats que pugui tenir», es lamentava.

Després d'aquestes paraules, on Rocío estava trencada en verbalitzar-les, Garzón va contestar la dona de Fidel Albiac de forma contundent. «Si David, el fill, ha comparegut al jutjat, ha estat a causa de l'estratègia processal de la seva mare». Així de rotund s'ha mostrat, aquest dijous, l'advocat del fill de la madrilenya.

«A través de la via de recursos, ha estat al·legant per activa i per passiva que no havia de ser David pare qui li denunciés, sinó el fill». Un fet que, en aquest cas, faria un gir radical a aquesta història que té tantes arestes.

Com se sent el germà de Rocío Flores davant aquest procés judicial contra la seva mare?

Garzón explica en detall el pesar del seu client. «Per a David això no és agradable, no només pel fet de declarar en el judici per reclamar-li alguna cosa a la seva mare. Ell està incòmode per la situació que viuen els seus pares».

«El nen va fer una crida als jutjats dient que estava disposat a renunciar a la pensió que li correspon. Seria a canvi de què els seus pares deixessin de denunciar mútuament», ha explicat el lletrat del jove a 'Ya es mediodía'.

Alhora, l'advocat de David Flores ha explicat quines són les intencions del seu client en el pròxim temps. «David fill és una persona no emancipada i per això necessita l'ajuda dels seus dos pares».

«Ara està estudiant, s'està formant i ha declarat que la seva intenció era la de treballar, però quan acabi la formació. Fins a aquest dia els seus pares, com en totes les famílies, han d'atendre als seus fills», finalitza.

El passat 21 de maig, el net de Rocío Jurado va declarar en contra de la seva mare per «l'impagament de la pensió des de 2018». La jutge, Verónica Carabantes, va acceptar el 2 de juny la personació de David Flores «en concepte de perjudicat» en la investigació contra Rocío pel suposat delicte d'impagament de pensió.

La sol·licitud del fill d'Antonio David va ser aprovada per la justícia. Avui dia,  només cal esperar al pròxim pas i veure si les parts acaben acordant no fer-se més mal. Les últimes declaracions del lletrat del jove posen de manifest aquesta intenció d'arreglar, per poc que sigui, la complicada situació familiar que viuen.