Primer pla de la concursant de La Isla de las Tentaciones, Melyssa Pinto

Melyssa explica la seva malaltia a 'Supervivientes': «Que demanin ajuda»

Melyssa s'ha sincerat amb els espectadors del 'reality' i ha confessat els seus trastorns alimentaris

Melyssa és una de les concursants de 'Supervivientes' amb més èxit. Es deixa la pell en totes les proves i fa tot el possible per tenir una bona convivència amb els seus companys.


D'altra banda, és molt generosa amb el públic i en més d'una ocasió ha fet confessions que han generat una allau d'opinions i debats a les xarxes socials. De fet, ha assegurat que el seu somni és formar una família. Ara bé, avui volem destacar que ha reconegut el trastorn alimentari que va patir fa uns anys.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Melyssa va patir un trastorn de la conducta alimentària

Melyssa ha participat en la coneguda prova del 'Puente de las emociones', on ha aconseguit emocionar a tot el plató.


La concursant ha confessat sentir-se culpable per haver fet patir als seus pares i a la seva germana. En concret, ha exposat: «Em sento culpable per una cosa que vaig viure i que va afectar la meva família».

«Quan tenia uns 14 o 15 anys vaig començar a tenir una mala relació amb l'alimentació, vaig obsessionar-me molt amb el meu físic, en perdre pes. Vaig acabar malalta i mai ho he explicat perquè em fa molta por pel que pugui transmetre a la gent», explica.

A més, ha afegit: «Quan una persona pensa així és que no està bé del cap i s'ha de posar en mans de professionals. Jo tot ho feia d'amagat i vaig acabar obsessionant-me amb les calories i vaig començar a perdre molt pes. Va ser molt difícil per als meus pares, que han hagut de viure molt preocupats», lamenta Melyssa.

En aquest punt, la concursant no ha pogut evitar les llàgrimes: «Sento que, d'alguna manera, he fet que la meva germana també s'obsessioni amb el físic. El que passa és que ella és molt més forta, i gràcies a Déu mai ha acabat malalta».

«Jo era el seu reflex perquè ella té onze anys menys que jo. Si no hagués tingut la personalitat que té, podria haver acabat malament».


D'altra banda, ha assegurat que «ara estic molt millor. No obstant això, em sento culpable per ells tres, que són la meva vida».És més, ha arribat a reconèixer que pel problema que va tenir i per rebel·lia «vaig tractar malament als meus pares, els parlava malament. I a uns pares no se'ls pot faltar el respecte perquè et donen la vida i perquè els meus pares són meravellosos. Me'n penedeixo».

La concursant llança un missatge positiu

Melyssa s'ha alliberat. I ha volgut concloure la prova amb un missatge ple d'optimisme i consells. S'ha dirigit a totes aquelles persones que ara estan passant pel mateix.

D'aquesta manera, ha dit: «Vull dirigir-me a totes les noies que estan patint un problema d'alimentació. No feu ximpleries, demaneu ajuda i deixeu-vos ajudar. A casa vostra poder trobar suport».

«Que ningú s'obsessioni amb això perquè totes som boniques per dins i per fora. Ara mateix em sento plena, adoro el que m'ha fet sentir això i valoro moltíssim a la gent que m'envolta».