Alba Santana amb la seva mare Mila Ximénez

La tornada a Espanya d'Alba, la filla de Mila Ximénez, genera especulacions

Va viatjar des d'Amsterdam per estar amb la seva mare en aquests moments tan delicats

El viatge d'Alba Santana, la filla de Mila Ximénez, a Madrid en les últimes hores ha tornat a desfermar moltes especulacions. La jove resideix a Amsterdam amb la seva família i els seus desplaçaments a la capital d'Espanya són freqüents.

Sobretot des que li van diagnosticar un càncer a la seva mare fa un any, s'ha convertit en el gran suport per a la periodista. Fa un parell de dies se la veia de la mà de la Mila després del seu últim ingrés.

Alguns mitjans parlaven que havia estat hospitalitzada per un atac d'ansietat. Però el motiu real no havia estat aquest. A la clínica La Luz de Madrid continua amb el seu tractament.

Va acudir al centre per fer-se unes proves, però finalment van haver de suspendre-les en trobar-li alguna cosa amb el que no comptaven. Van optar per estabilitzar-la i deixar-la ingressada 48 hores. Passat aquest temps ja va poder tornar a casa amb els seus i descansar del dur tractament que està seguint.

Els seus familiars i amics estan donant suport en tot moment a Mila Ximénez. Aquest dimecres, com recull la revista 'Semana', la va acompanyar a la sortida de l'hospital el seu germà Manolo. Tampoc van faltar les incondicionals Concha i Encarna.

A casa els esperava la seva filla. Alba s'està convertint en el seu gran suport, i és la persona que sempre té al seu costat en els moments més durs.

La col·laboradora de 'Sálvame' sempre ha mostrat el seu afecte cap a ella, i cap als seus nets Alexander i Victòria. Abans de la malaltia eren habituals els seus viatges a Holanda per estar amb ells.

La periodista es troba feble

El desplaçament d'Alba a Espanya no estava previst. Va ser una decisió d'última hora després de conèixer l'hospitalització de la seva mare. A hores d'ara, Mila Ximénez es troba molt feble, i sempre que es reuneix amb la seva filla aconsegueix recarregar energies.

És conscient de l'estat de salut de la seva mare, i sempre que pot no dubta a agafar un avió per venir a Madrid. No estan sent moments senzills per a ella, que està vivint aquesta delicada situació a milers de quilòmetres de la periodista.

Se les ha vist en diverses ocasions juntes, de la mà i en actitud molt còmplice. Malgrat això, Alba no té objeccions a renyar la seva mare quan l'ocasió ho requereix. Sobretot quan a Mila li ha passat pel cap llançar la tovallola. Fa uns mesos, després d'una sessió de quimioteràpia molt difícil, la col·laboradora de Telecinco va perdre les ganes de lluitar.

Però com reconeixia Terelu, «la injecció més gran que rep Mila és quan ve Alba». I és que segons sembla, aconsegueix «posar-li ferma», cosa que no està a l'abast de la resta de persones properes.

En els últims anys la relació entre mare i filla pot qualificar-se d'estupenda. Però en el passat va ser una mica més complexa. Alba és fruit de la relació de Mila amb Manolo Santana.

Quan es van separar, la petita tenia dos anys i es va quedar a viure amb el seu pare. Va ser una decisió de la periodista en entendre que l'extenista podia donar-li una millor vida. Es va criar amb Otti, la segona esposa de Santana, i amb la qual va mantenir una gran relació.

Malgrat disposar de moltes coses, sempre va tenir una adolescència molt recta. Va cursar estudis a Suïssa, on coneixeria a qui avui és el seu marit, Abiv Miró. Ell és un empresari israelià, a qui els negocis li van força bé.

Han viscut a Londres, però des de fa uns anys estan assentats a Amsterdam. S'han mantingut sempre allunyats de les càmeres, amb una vida molt discreta.

Les seves aparicions en televisió han estat comptades. Es recorda la seva presència en un programa de fa anys per defensar Mila després que se la qüestionés com a mare. L'admiració que tenen és mútua.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.