Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Sorpresa al plató de Telecinco: «Rocío Flores no em parla»

Surt a la llum com és la relació entre la filla d'Antonio David Flores i una de les cares més conegudes de la cadena

A l'últim 'Tierra de Nadie' vam poder presenciar a Rocío Flores enfrontant-se al Maestro Joao per Olga Moreno. Ara, però, tocava el torn de Jorge Javier al capdavant de 'Supervivientes'. Al plató es trobaven les amigues de la supervivent i no van dubtar a treure les ungles per ella.

Sembla que la dona d'Antonio David és la concursant que més defensores té en els platós. Rocío Flores, Gloria Camila, Marta López i Ana Luque es parteixen la cara per ella cada setmana.

El dimecres 16 de juny tant Marta com Ana van mostrar el seu malestar pel tracte cap a la dissenyadora. Va ser llavors quan el presentador es va pronunciar al respecte enviant-li un encàrrec a la neta de Rocío Jurado.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'un temps ençà la relació entre el presentador i la col·laboradora s'ha refredat bastant. Tant és així que no coincideixen en cap plató. Un fet que va treure a la llum el mateix Jorge Javier i que ha portat conseqüències.

Jorge Javier revela com és la relació amb la filla d'Antonio David Flores

Era l'any 2019 quan el presentador de 'Sálvame' rebia una tímida i poruga Rocío Flores al plató de 'GH VIP'. Davant la seva candidesa, el català va simpatitzar ràpidament amb ella i la va portar de la mà al pedestal mediàtic.

La bona relació entre els dos era més que evident. Es va afermar quan la jove va participar en 'Supervivientes 2020', però arran del documental tot ha canviat. Tant és així que Rocío s'ha negat a compartir plató amb ell.

Es va saber que la col·laboradora havia vetat a alguns presentadors i col·laboradors i, des de llavors, Jorge no ha perdut l'oportunitat de llançar missatges. L'últim va tenir lloc a la nit de dimecres passat.

Veient com la majoria dels concursants de 'Supervivientes' han rebut visites dels seus familiars, les defensores d'Olga assenyalaven un tracte discriminatori cap a ella. «He estat fent comptes i Olga és l'única supervivent que no ha tingut visita encara», deia Ana Luque.

«No veig just que encara no hagi anat ningú de la seva família a veure-la», afegia Marta López. Molest amb aquestes insinuacions, el presentador advertia que «encara queda molt concurs i pot passar de tot».

A més suggeria a les defensores de la malaguenya anar a 'Mediaset' a primera hora del matí per treballar amb l'equip del 'reality'. «Si tan disgustades esteu...», deixava caure.

Lluny de quedar-se callada, era Marta qui llançava la pregunta del milió. «Anirà Rocío a veure-la? No aniré jo que soc una companya quan tots han vist a familiars», preguntava.

El presentador intuïa per on volia anar la col·laboradora i responia amb un 'zasca' i un missatge directe a la neta de la cantant. «No ho sé, perquè a mi no em parla...», sentenciava donant per tancat el tema.

El possible retrobament entre Rocío Flores i Jorge Javier

La filla d'Antonio David ha fet tot el possible per evitar coincidir amb 'l'amo del mas' de 'Sálvame'. La relació s'ha deteriorat molt temps després de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' i la jove prefereix mantenir-se lluny del català.

La gala dels dimecres està presentada per Jorge i és una de les més rellevants per al concurs. No obstant això, Rocío prefereix acudir a 'Tierra de Nadie' amb Carlos Sobera, esquivant així una possible trobada.

Però si la filla d'Antonio David decideix anar a veure a la dissenyadora a Hondures, no li quedaria una altra que parlar amb ell. La raó és que just els dimecres és quan el presentador parla amb els familiars que viatgen per veure els concursants.

Es produiria llavors un cara a cara no exempt de tensió i que donaria generaria molta polèmica. Encara que Rocío es va mostrar disposada a viatjar a l'illa, de moment no hi ha res tancat. Però el que està clar és que Olga desitja amb totes les seves forces aquesta trobada.