Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Un ex de Telecinco porta a Kiko Hernández a judici i li demana 90.000 euros

El col·laborador de 'Sálvame' està ficat en un bon embolic

Kiko Hernández tornarà a seure a la banqueta dels acusats davant d'un conegut rostre de Telecinco. La seva tasca com a col·laborador de 'Sálvame' li ha comportat uns quants conflictes judicials al llarg de la seva vida. Problemes derivats de la suposada vulneració de drets fonamentals, com poden ser el dret a l'honor o a la intimitat.

En aquesta ocasió, l'exconcursant de 'Gran Hermano' es tornarà a veure les cares amb un vell conegut de la cadena. Es tracta ni més ni menys que de l'omnipresent Toño Sanchís. Un home que, tot i haver-se allunyat del focus mediàtic, continua la seva batalla als tribunals.

L'ex-representant de Belén Esteban no pensa trepitjar el fre de l'accelerador. La seva guerra oberta contra Telecinco i els seus treballadors està més vigent que mai.

Malgrat que fa ja molt de temps va decidir retirar-se de la petita pantalla pel linxament públic que estava rebent, el televisiu no ha enterrat la destral de guerra. La ferida per totes les vexacions que ha rebut continua oberta i vol tancar-la a costa d'engrossir la seva butxaca.

La batalla de Toño Sanchís amb Telecinco que continua cinc anys després

Després que Belén Esteban tragués a la llum la faceta més fosca de qui va ser el seu representant, tot Telecinco es va bolcar en contra de Toño Sanchís. La princesa del poble no només va acusar el seu ex-amic d'estafar-la i enganyar-la, també va aconseguir demostrar-ho davant la justícia.

Després de diversos anys de disputa en els jutjats, l'exdona de Jesulín de Ubrique es mostrava pletòrica per haver guanyat la seva demanda en l'any 2017.

Condemnat a pagar prop de 500.000 euros en concepte d'endarreriments, al madrileny no li va quedar més remei que ajupir les orelles i desaparèixer del panorama mediàtic.

No obstant això, l'ex-representant ha aprofitat tot l'enrenou desfermat pel seu enfrontament amb la princesa de poble per seguir traient profit, encara que ja hagin passat més de cinc anys després de l'apogeu del conflicte.

La mare d'Andreíta és una de les col·laboradores més estimades de Telecinco i la cadena no va dubtar a mostrar el seu suport en aquest assumpte. Així, va sorgir un exèrcit de detractors que van posar a Toño Sanchís constantment en el centre de les crítiques.

La denúncia de Toño Sanchís a Kiko Hernández: li demana 90.000 euros

Al llarg de diversos anys, les vexacions i els atacs cap a Toño Sanchís van ser constants per part de pràcticament tots els col·laboradors de 'Sálvame'. La seva reputació va quedar completament destruïda a conseqüència de la seva disputa amb Belén Esteban.

La col·laboradora l'ha posat a parir en infinitat d'ocasions davant de tot Espanya. Un enderroc mediàtic al qual també s'han sumat altres companys de la cadena, com és el cas de Kiko Hernández.

Per aquesta raó, l'ex-representant va aprofitar l'ocasió per carregar contra tots aquells que han contribuït a tacar la seva imatge amb suposades difamacions que podrien vulnerar el seu dret a l'honor.

Tal com informa la revista 'Cotilleos' en exclusiva, el madrileny ha interposat un total de 37 demandes a diferents integrants de Telecinco. Entre ells, Kiko Hernández, a qui reclama una quantitat propera als 90.000 euros. Tot i que el jutge encara no ha dictat sentència sobre el cas, el mateix mitjà assegura que els tribunals ja estan treballant sobre la demanda.

També assenyala que el tertulià no s'ha presentat a l'obertura de l'opinió, tot i que fonts molt properes apunten que té força possibilitats de perdre.

Kiko Hernández ha estat arremetent durament contra Toño Sanchís. L'ha acusat de ser mal pare, de ser infidel i ha proferit insults de tota mena que li podrien sortir molt cars.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.