Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Més problemes per a Rocío Carrasco: «La denunciaré»

La filla de Rocío Jurado haurà d'enfrontar-se a un nou enemic

Telecinco i Carlota Corredera han convertit Rocío Carrasco en una estrella de la televisió. Més de cinc milions d'espectadors han seguit de prop el seu testimoni. I no hi ha ningú que s'atreveixi a enfrontar-se a ella, almenys davant de les càmeres.

El punyent testimoni ha deixat moments que es quedaran per sempre en la reina del públic. Molta gent confia en la seva paraula, però també n'hi ha que consideren que no està sent sincera. Defensors i detractors han començat una batalla que tindrà un tràgic final.

Un dels objectius del documental era donar visibilitat a la violència vicaria. Els responsables del programa van abanderar la causa feminista per fer un bé a la societat. Però el problema és que el debat s'ha traslladat a un altre territori: al món de l'espectacle.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot el que estigui relacionat amb Rociíto genera prou diners, i per aquest motiu algunes persones han començat a parlar malament d'Antonio David. És el cas de Cristina Cárdenas, suposada millor amiga de l'exmatrimoni. Aquests atreviments han jugat en contra de la filla de la Jurado.

La docu-sèrie ha convertit en protagonista a infinitat de testimonis. Alguns han aprofitat per tornar als mitjans de comunicació i altres prefereixen seguir mantenint silenci. En aquest grup es troba Irma Gómez Esteche, la mainadera dels nets de 'la més gran'.

Aquesta dona tenia cura dels petits quan tenien dos i quatre anys. Treballava a casa de Carrasco just quan Fidel Albiac va arribar a la família Jurado. Segons ha explicat Rocío, el pare dels seus fills li va oferir diners per denunciar l'advocat.

La periodista Marina Esnal, del diari 'La Razón' ha parlat amb ella en exclusiva. Seguint la seva informació, l'antiga empleada de Rociíto interposarà una demanda per un suposat delicte de vulneració de la intimitat.

Un retret carregat de rancúnia: «No em representa»

La nova reina del feminisme ha aportat moltes proves que demostren la seva veritat. En un dels capítols va mostrar un document d'Irma Gómez en el qual reconeixia que havia mentit per diners. No obstant això, la mainadera no recorda que els fets succeïssin d'aquella manera.

«He demanat una acta notarial a l'escola de notaris. Si ho he signat jo, havia de recordar el que vaig dir en el seu moment. Les coses eren tal com pensava», comenta l'afectada.

L'exempleada assegura que mai ha reconegut els fets que se l'acusen, per aquest motiu prendrà accions legals. «Jo en cap moment esmento que Antonio David m'hagi demanat un milió de pessetes. Ni en cap moment està això en el document», insisteix a 'La Razón'.

Sembla que la filla de la cantant té més enemics dels quals pensava, i cap està disposat a guardar silenci. El que més li ha molestat a l'última denunciant és que li hagin fet servir per fer mal gratuït.

«Al documental diuen que jo vaig anar a casa amb els nens, que un dia aparec allà plorant i dic que Antonio David em va oferir diners per denunciar Fidel». Però, l'episodi no va ser així.

La protagonista del documental sembla haver-ho alterat al seu gust, sempre segons la versió d'Irma. «La denunciaré demanant que rectifiqui pels comentaris que ha abocat. I tot tenint en compte que soc una persona anònima i això m'ha perjudicat», li explica a Marina Esnal.

La cuidadora de Rocío i David Flores ha atacat sense pietat a la seva antiga cap. «Les persones que criem als nostres fills amb amor no la comprenem. Com a dona a mi no em representa i ens fa cap favor a les altres», comença dient.

«Carlota Corredera o Jorge Javier tampoc em representen. Només cal mirar l'hemeroteca per comprovar com tracten a les dones que no són filles de la Jurado», conclou la senyora Gómez.