Imatge d'arxiu de Rocío Flores

'Sálvame', contra Rocío Flores: Expliquen què va passar amb ella fora de càmera

Un col·laborador de 'Sálvame' destapa la veritable cara de Rocío Flores

Rocío Flores va mostrar la seva pitjor cara dimarts passat a 'Supervivientes' després de la seva topada amb el Maestro Joao. La 'influencer' va perdre els papers defensant a Olga Moreno. Fins i tot va posar en dubte la feina de Carlos Sobera.

Fins i tot el regidor del programa també es va emportar les crítiques de la filla d'Antonio David. I és que va sobrepassar tots els límits de l'educació. Alhora, Ana Rosa Quintana va retreure la seva actitud durant la taula de debat del 'reality' en el programa matinal que presenta.

Hores més tard, el torn era per a 'Sálvame'. Allà, es va explicar el que va succeir després de l'enfrontament entre el Maestro Joao i la jove, molt alterada durant tota la gala.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Gràcies al testimoni d'un dels seus col·laboradors, Kiko Jiménez, amic del vident, es van revelar les «advertències» de Flores. Sembla que hi va haver una altra picabaralla després de les càmeres de Telecinco. En aquesta es va tornar a veure a la Rocío més desafiant de les últimes setmanes.

Kiko Jiménez destapa la veritable cara de la filla d'Antonio David Flores

«Mai s'havia vist d'aquesta manera a Rocío Flores», va començar afirmant Paz Padilla. A més, la humorista va parlar del «mal geni» de la filla de Rociíto durant l'emissió de 'Supervivientes: Tierra de nadie'.

Per Kiko Jiménez, exparella de Gloria Camila i coneixedor del caràcter de Rocío, assegura que, tard o d'hora, la veuríem així en un plató. «Es pot dissimular, però era qüestió de temps veure-la així», va afirmar.

D'aquesta manera, l'ex de Gloria Camila deixava caure que el seu caràcter real ha sortit d'una vegada per totes. «Ja vam veure tot Espanya com va actuar i com va brollar», va confessar. A més, li va retreure que a ell mai li va demanar disculpes per diversos gestos reprotxables.

«Textualment, va dir que aquestes coses no les consentiria en plató ni un cop més, que a la pròxima no comptaven amb ella». El col·laborador era clar i directe sobre el qual va passar fora de càmeres amb la neta de Rocío Jurado i Joao.

La confessió de Kiko Jiménez va ser solvent per als col·laboradors que es trobaven ahir al programa de Telecinco. Una de les quals va llançar la veu d'alarma va ser Belén Esteban. Aquesta va assegurar que Rocío Flores «no hauria d'anar a plató» en aquestes condicions.

«Jo entenc els mals moments que estarà passant Rocío Flores, entenc que no ha de ser fàcil, jo ho entenc. Però, segons la vaig veure ahir, no deixaria, si fos algú molt proper a ella, que fora a plató», va sentenciar la col·laboradora.

La filla de Rocío Carrasco va descarregar la seva ira a 'Supervivientes'

El que ha passat dimarts passat a 'Tierra de nadie' era una cosa esperada per a molts. I és que la filla d'Antonio David Flores no va ser capaç d'aturar el seu comportament en ple directe.

Rocío Flores va posar el focus en el Maestro Joao, a qui va acusar de linxar Olga Moreno en les xarxes socials. Alhora, una altra col·laboradora estrella de la cadena també va patir la ira de la jove.

«Et sembla poc l'assetjament de Belén Rodríguez? No permetré un assetjament i enderrocament contra Olga per temes de fora», va dir la 'influencer'.

A més, la col·laboradora va criticar la feina dels professionals de Telecinco en veure que, en un determinat moment, els seus al·legats no eren aplaudits pel públic.

«Regidor, ara no hi ha aplaudiments, no? De puta mare! M'estic cansant. I si parlem de sinceritat, demano que la pròxima visita que vagi li digui a l'Olga a la cara una cosa», va irrompre Rocío Flores molt enutjada. 

«Que els seus companys han quedat en nominar-la després d'assabentar-se del documental de Rocío Carrasco», sentenciava la seva intromissió.

«Que la jutgi pel que passa fora em sembla vergonyós», va tornar a repetir la germana de David Flores, que va viure un dels seus dies menys afortunats en un plató.