Alba Santana amb la seva mare Mila Ximénez

La família de Mila Ximénez s'uneix: El pronòstic és greu

La família de la col·laboradora es trasllada fins a casa seva i tot fa sospitar que el seu estat de salut no millora

Mila Ximénez no viu el seu millor moment. Fa un any que lluita contra un càncer de pulmó i fa tot el possible per viure amb normalitat.


No obstant això, la malaltia comença a fer efecte en la periodista. És per això que la seva família li fa costat en tot moment i li donen suport durant el tractament.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Actualment es troba en el seu domicili de Madrid amb els seus éssers estimats, entre els quals està la seva filla Alba, fruit de la seva relació amb l'extennista Manolo Santana.


Alba viu a Amsterdam amb el seu marit i els seus dos fills. Sempre que pot viatja fins a Espanya per estar amb la seva mare. Manté una gran relació amb Mila i en tot moment l'ha acompanyat durant la malaltia.

Durant els últims mesos, la col·laboradora de 'Sálvame' ha intentat recuperar la seva vida. Fins i tot va tornar a la televisió, però l'agreujament del càncer va obligar-la a tornar a casa.

En qualsevol cas, els seus companys de televisió s'han convertit en un gran suport durant aquest últim any. És més, David Valdeperas i Belén Rodríguez s'han deixat veure a l'hospital on ha estat Mila ingressada.

Mila intenta fer una vida el més normal possible, però el deteriorament físic no s'ho permet. De fet, requereix ajuda per passejar.D'altra banda, ha cridat l'atenció que la seva família s'hagi reunit en el seu domicili de Madrid.La seva família és conscient que Mila Ximénez viu un moment molt delicat i per això volen fer-li costat, sobretot la seva Alba.

Alba Santana es mostra preocupada per la salut de la seva mare

L'entorn de la periodista sempre s'ha mostrat molt optimista durant aquest procés de recuperació. Però la situació ha canviat i, fins i tot, Alba Santana ha aparegut molt seriosa. 

Des de l'entorn de la col·laboradora de Telecinco reconeixen que segueix lluitant amb totes les seves forces com el primer dia. No obstant això, les defenses estan molt baixes i el cansament comença a fer efecte. Són conscients que es tracta d'una recuperació molt lenta.

Cal dir que fa uns dies Mila va estar hospitalitzada 48 hores. En principi, es va assegurar que va patir un atac d'ansietat. Però altres fonts asseguren que els resultats d'unes proves no van ser gaire optimistes.

El més estrany de tot és que, quan van donar-li l'alta, els seus familiars van traslladar-se fins a casa seva. És més, els seus germans han aparegut amb maletes. Amb tot això, els últims moviments en el domicili de la periodista fan témer el pitjor.