Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Rodríguez.

Belén Rodríguez escriu un missatge abans de desaparèixer per sempre

Belén deixa tothom de pedra després de la seva última confessió

Belén Rodríguez no aixeca el cap després que tothom parlés d'ella per la traïció al seu amic de tota la vida, Kiko Hernández. Belén Rodríguez sap que es va equivocar després d'explicar a tothom què havia passat amb aquell préstec que va deixar al col·laborador. A més, va criticar Hernández davant de massa gent, fins i tot fora de l'entorn de Sálvame.

Belén no sabia en quin embolic s'havia ficat fins que va veure la repercussió que va tenir aquest assumpte després de passar pel polígraf. Després de guanyar uns bons milers d'euros, va quedar en molt mal lloc davant del seu examic.

L'examiga del Kiko decideix deixar-ho per sempre

Tothom sap què va passar després: Kiko deixava clar que no tenia cap intenció de parlar amb ella. La traïció que havia patit era de tals proporcions que li havia fet massa mal. Kiko va dir que no en volia saber res després d'assabentar-se que «no el miraria més a la cara en la seva vida».

Va ser una ruptura total amb el col·laborador que el va omplir de ràbia, la va insultar en directe i, posteriorment, va demanar perdó als caps de Sálvame per aquestes paraules que van eixir de la seva boca pels nervis.

El cas és que Belén Rodríguez ha gestionat realment malament tot aquest assumpte. Fins i tot ha trucat a la policia per intentar denunciar el programa que li ha donat menjar durant tants anys. Finalment, aquesta visita de la màxima autoritat no hi va tenir gaire repercussió.

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández.
Belén Rodríguez i Kiko Hernández han posat fi a la seva amistat. | CatalunyaDiari

El tuit de la col·laboradora abans de tancar una etapa

És evident que Belén ja no és ningú per a Kiko. Aquests últims dies s'ha amagat de tot i de tots fins que l'hem vista aparèixer a les xarxes socials. A més d'abandonar la televisió, a Twitter és possible que deixem de veure-la perquè aquesta xarxa social podria tancar en qüestió d'hores, segons s'ha rumorejat darrerament.

Malgrat haver donat la cara les últimes hores, Belén continua sense entonar el 'mea culpa'i escriu als seus més de 250.000 seguidors com si no hagués passat res. Ha deixat constància que ella podria haver comès un error amb el seu amic, però no es mereix aquest atac injustificat del seu programa. Molta gent diu que l'han perseguida massa i, fins i tot, l'han gravada dins de casa seva, perquè David Valldeperas i la televisiva no s'emporten gens bé.

Belén ha pres la decisió fa dies

Aquest matí Belén Rodríguez ens ha sorprès a tothom. Sense pensar-s'ho dues vegades, Belén s'ha aixecat amb molta energia. Ha volgut enviar-li un missatge, bastant escarit d'altra banda, a la legió de fans que segueixen atents cada dia les seves aventures a les xarxes socials.

«Bon dia», han estat les dues paraules que escrit al seu compte de Twitter quan tot just passaven 15 minuts de les 7.00 h. Últimament tampoc no hem vist gaire activitat al compte de Twitter de la col·laboradora de Telecinco. Només fa tres dies publicava un altre missatge prou curt però ple de significat.

«Moltes gràcies pel vostre afecte», publicava l'examiga de Kiko Hernández, que té clar que desapareixerà per sempre del plató de Telecinco després de sentir-se tan exposada pels seus caps. Han posat el focus sobre ella un dia si i un dia també des que es va sotmetre al polígraf de Viernes Deluxe.