Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'

Lydia Lozano confessa qui li va explicar que Ylenia Carrisi estava viva

Lydia Lozano està revivint una etapa força trista

Lydia Lozano es pot sentir orgullosa: és una de les grans estrelles de la televisió, un producte completament irrepetible. És història de la premsa rosa i ha donat grans exclusives que l'han convertit en un referent, com ara el primer embaràs de Belén Esteban. Tot i això, va donar una informació incerta i tots li recorden que va cometre un error: el cas Ylenia Carrisi .

Lydia Lozano, segons han explicat a Sálvame, va revelar sense voler el nom de la seva font i ara tots saben qui el va informar. Ella ho nega i assegura que sempre ha protegit aquesta persona, dada que ha estat contrastat per molts companys. Lozano mai no ha traït cap informador i sempre ha protegit la identitat de tots els seus aliats.

Imatge de Lydia Lozano plorant.
Lydia Lozano va prendre una decisió important | Mediaset

Lydia va descobrir que al seu programa havien trucat a un paparazzi, Tino Torrubiano, que explicaria tot el que sabia del cas Ylenia. Va assegurar que la persona que informava la periodista era Ricardo Zucchi, que suposadament va veure la jove «20 vegades». La situació va empitjorar d'un moment a un altre perquè Carlota Corredera, aleshores presentadora de Sálvame, va fer un pas més.

Lydia es va quedar realment sorpresa quan la Carlota li va dir que havien parlat amb el seu informador. El primer que va fer va ser deixar clar que no era Ricardo Zucchi i va prometre que mai no donaria el nom real per lleialtat i compromís. Corredera li va portar la contrària i va assegurar que en algun moment havia parlat més del compte.

Lozano suposadament va confessar part de la seva investigació, almenys això és el que va dir Carlota Corredera. «El programa sap què sap gràcies a tu, la font del programa ets tu i no n'has estat conscient». La canària es va quedar en xoc quan va sentir aquestes paraules, per un moment no va saber com reaccionar.

Lydia Lozano fa anys que pateix pel mateix

Lydia ha demanat perdó en una infinitat d'ocasions, però Al Bano, pare de la desapareguda, continua acusant-la de ser una mentidera. Tot i això, el públic no oblida que hi ha una realitat: no és Lozano la que parla del tema de forma recurrent. A Telecincosaben que és un assumpte que genera interès i diners, per això són incapaços de passar-ho per alt.

Primer pla de Lydia Lozano plorant al plató de Sálvame
Lydia Lozano està molt afectada | Mediaset

La polemista està desolada, ha pagat un preu molt alt pel seu error i els espectadors, els seus caps, l'han perdonat. Tots es poden equivocar, l'audiència és justa i sap que no hi va haver maldat en tot allò relacionat amb Ylenia Carrisi. De fet la canària va viatjar a Santo Domingo perquè estava convençuda que podia trobar la desapareguda.

Lozano va actuar de forma correcta, va demanar proves i va parlar amb molts testimonis, sobretot amb una font de total solvència. El problema és que la van enganyar: li van facilitar dades inventades que estaven perfectament construïdes. Però l'important és que ella no va actuar amb mala intenció, ans al contrari: va intentar ajudar la família d'Al Bano.

Lydia Lozano ha fet una promesa

Lydia mai ha faltat a la seva feina, però va fer una excepció quan es va assabentar que Al Bano tornaria a Sabado Deluxe. El cantant ha guanyat un autèntic dineral amb aquesta entrevista i Lozano podria haver fet el mateix, però ha declinat l'oferta. Va prometre no tornar a parlar de Ylenia Carrisi i ha complert la seva paraula.

La periodista no té por que donin el nom dels seus informadors perquè sap que Sálvame s'equivoca. Diuen que el va filtrar per error, pitjor ella sap que és un assumpte delicat i que mai no ha tocat el tema. «Mai he donat el nom de la meva font, no em preocupa que surti el nom», va sentenciar més segura que mai.