Primer pla de Belén Rodríguez.

Belén Rodríguez rep un missatge preocupant després de decebre als seus

Belén Rodríguez no aguanta més

Belén Rodríguez s'ha convertit en una de les protagonistes del moment perquè ha pres una decisió sorprenent. És íntima amiga de Carmen Borrego, però s'ha negat a assistir a la boda de José María Almoguera, fill de la col·laboradora. La periodista Marisa Martín Blázquez ha confirmat aquesta notícia i no entén què està passant a la família Campos.

Fa molt de temps que Belén Rodríguez treballa al món del cor i sap perfectament que la boda de José María seria polèmica. Ella no ha estat l'única a rebutjar la invitació, Rocío Carrasco tampoc ha volgut assistir i ningú sap el motiu. El programa Viva la Vida té les seves teories, però Carmen Borrego encara no ha parlat d'això.

Belén Rodríguez fumant
Belén Rodríguez té la consciència tranquil·la | EP

Belén ha explicat a Sábado Deluxe que no està travessant un bon moment, per això no volia estar a la boda de José María Almoguera. Aquesta decisió ha decebut força, però diu que va parlar amb Carmen fa molt de temps per explicar-li la seva decisió. Fa poc que s'ha operat del pit i té molts dolors, així que prefereix guardar repòs.

Belén sap el suposat motiu pel qual Rociíto tampoc ha estat amb la família Campos a la boda més esperada de l'any. És possible que la filla de Rocío Jurado no volgués participar en l'exclusiva que farà aquesta família tan mediàtica, per això no ha anat. Segons han explicat a Viva la Vida, havia promès passar-se després del sopar, però no hi ha cap foto seva entrant ni sortint del lloc.

La tertuliana ha rebut una mala notícia en aquesta època tan dura que està travessant, per sort no té res a veure amb el clan de Terelu. Enrique del Pozo, col·laborador habitual de Telecinco, ha amenaçat de demandar Rodríguez si segueix acusant-lo de ser homòfob. La comentarista pensa que tant Enrique com el seu xicot, que es troba a Supervivientes 2022, tenen un comportament perillós.

Belén Rodríguez és amenaçada

Belén és experta en concursos, per això els directors de Telecinco la conviden a comentar el programa que ara està de moda. És col·laboradora de Supervivientes i no ha tingut pèls a la llengua per dir el que pensa sobre el xicot d'Enrique del Pozo. Pensa que s'està equivocant i no confia en ell, per això està sent tan dura amb les actituds que està tenint a Hondures.

Primer pla de Belén Rodríguez
Belén Rodríguez podria rebre una demanda | GTRES

Rodríguez ha atacat Rubén, el gran amor d'Enrique, i aquest últim ha amenaçat de portar-la als tribunals si no es controla. «El que ha fet Rubén Sánchez Montesinos és gravíssim, li hauria de caure la cara de vergonya per acusar un company de ser agressiu». Tot i això, la comentarista pensa que hi ha una cosa pitjor.

El xicot d'Enrique pensa que la paraula «marica» és homòfoba i Belén pensa que l'únic homòfob que hi ha a Supervivientes és ell. «No tens vergonya, no ens pots acusar ni Rubén ni a mi d'homòfobs, tu que saps el que costa sortir de l'armari. Si tornes a dir això, et menjaràs una demanda», li ha advertit del Pozo.

Belén Rodríguez dona explicacions

Belén no té por del missatge que ha rebut d'Enrique del Pozo, que ha amenaçat de portar-la a judici. «Ja trigues, homòfob», li ha contestat la col·laboradora molt enfadada. Per a ella hi ha un altre assumpte més important: l'escàndol que s'ha format per faltar a la boda del net de María Teresa Campos.

«Vaig parlar amb la Carmen abans de l'operació, la del pit, la més forta de les tres estètiques que m'he fet. Fa 7 mesos que no puc sortir, estic com boja per anar-me'n uns dies a la platja. En aquest temps no he fet res», diu intentant justificar-se.