Primer pla de Belén Rodríguez

Belén Rodríguez i la setmana en què hauria pogut morir diverses vegades

Belén va patir diversos accidents perillosos

Fa unes setmanes ens vam despertar amb la notícia que Belén Rodríguez havia patit un greu accident. En concret, s'havia trencat la tíbia i el peroné, per la qual cosa va haver de ser operada. Ara, es troba en plena fase de recuperació.

Sobre aquesta situació ha parlat en una entrevista que ha concedit a Jorge Javier Vázquez, donant a conèixer que els dies previs a l'esmentat contratemps va patir altres que també li podien haver costat la vida.

Belén Rodríguez va arribar a témer el pitjor amb la caiguda

A la revista 'Lecturas' és on s'ha publicat la xerrada que Belén ha mantingut amb el seu gran amic. En aquesta li ha explicat realment què li va passar per patir aquest trencament de tíbia i peroné.

Així, ha relatat que va patir una caiguda a la cambra de bany sortint de la dutxa: «Crec que vaig caure d'èxit. No podia estar més alt».

Tot i que ha tret el sentit de l'humor per explicar-ho, la veritat és que la situació va ser realment greu. I és que en despertar-se i veure que la cama no li responia, va haver d'«anar reptant» fins al saló. Aquesta va ser la manera en què va arribar a la bossa i agafar el seu mòbil per demanar ajuda.

A això ja ha afegit més seriosa: «Em podia haver matat, em podia haver trencat el cap». En aquest punt ha estat quan ha narrat que els dies previs a la caiguda va patir altres contratemps molt greus, alguns dels quals la va fer témer per la seva vida.

Així ha dit: «Veia avisos que em passaria alguna cosa. La setmana anterior m'havia caigut el sabater de casa meva i va estar a punt d'atropellar-me un cotxe. A més, em vaig fer una cremada horrorosa a la mà».

De la mateixa manera, la col·laboradora ha explicat que va tenir una gran por a l'hora de ser operada. Sí, perquè «la meva por era entrar al quiròfan i sortir sense una cama, que me l'haguessin tallat, que no m'avisessin».

«Estava morta de por quan vaig entrar a quiròfan, vaig entrar tremolant. Vaig demanar una manta. Soc un grup de risc de cor, pels meus antecedents, i m'havien posat l'epidural», ha prosseguit.

La col·laboradora Belén Rodriguez, més coneguda com a Belén Ro, al plat de La Casa Fuerte
Belén Rodríguez ho està passant molt malament | TELECINCO

Belén Rodríguez li explica a Jorge Javier Vázquez el seu calvari

En aquests moments, la col·laboradora es troba recuperant-se a casa de Kiko Hernández. I és que aquest, igual que Jorge Javier, li va oferir casa seva i va acceptar anar-se'n a viure temporalment amb ell.

Està encantada amb les cures que li dona, però també ha reconegut que està patint per la situació. Tant és així que ha manifestat: «Estic molt desesperada perquè la meva vida s'ha aturat en sec. Estic feta una merda, no veig sortida, tinc un trauma».

Igualment, ha afirmat que se sent molt perduda i que considera que potser caldrà fer teràpia, perquè la situació que ha viscut ha fet que hi aflorin moltes pors. En concret, ha reconegut que «tinc por que pels medicaments em doni alguna cosa».

«Tinc por de treure'm l'heparina i que em faci un trombe. He tingut por que em tallessin la cama, vaja, ho segueixo tenint. Horrorós», relata.

Igualment ha afegit: «I tot això pot ser que sigui pel trauma i pel cansament, perquè no he dormit res en tres setmanes».

Jorge Javier Vázquez amb un dissimulat i lleuger somriure i amb la mirada perduda
Belén Rodríguez s'ha sincerat amb Jorge Javier | GTRES

Tot i el seu patiment, Rodríguez ha optat per la seva professionalitat, atrevint-se a parlar del 'tema de moda'. Estem referint-nos a la separació d'Olga i Antonio David i, tan clara com és sempre, ha dit: «No sento pena per ells ni per Rocío Flores. Olga ha contribuït a molestar Rocío Carrasco durant 25 anys».