Muntatge de mare i filla

La boda que pot unir Rocío Flores amb la seva mare: José Fernando es casa

Michu ha confirmat una autèntica bomba que podria posar de cap per avall el clan dels Ortega-Mohedano

Michu ha confirmat la notícia més esperada: ja tenen data per casar-se. Així doncs, serà el pròxim estiu quan José Fernando i ella passin per l'altar en una celebració que tornarà a reunir tot el clan dels Ortega-Mohedano.

Una bomba informativa que ha revelat en exclusiva la revista 'Diez Minutos'. De fet, la nora d'Ortega Cano assegura tenir els detalls principals de l'enllaç més que preparats.

Així, confessa que el casament «tindrà lloc a Chipiona, per tradició familiar de José Fernando, ell m'ha dit que li faria moltíssima il·lusió. A mi, en canvi, m'agradaria molt a Arcos de la Frontera, a l'església de Santa Maria, que és on vam batejar la nostra nena».

Tot i això, encara que queda temps per concretar si serà a l'agost o setembre del 2022, sens dubte, és una notícia que suposa una gran alegria per a Ortega Cano i els seus.

Captura de pantalla de l'instagram de Michu
Michu espera molt il·lusionada la sortida de José Fernando del psiquiàtric | INSTAGRAM
 

Michu i José Fernando planegen d'allò més il·lusionats el seu futur

Així mateix, ell ja els hauria donat la benedicció. «Ortega ens vol veure feliços i estables amb la nena a Madrid. Ell vol que ens instal·lem a Madrid perquè vol tenir el seu fill a prop seu».

Fa mesos que es donava a conèixer que el torero havia regalat al seu fill José Fernando i a Michu un pis amb tots els luxes on començar de zero i poder formar la seva família.

Michu, amb la seva filla Rocío
Michu va anar a veure José Fernando amb la seva filla | Arxiu

Segons sembla, la parella fins i tot es plantejaria buscar un germanet per a la petita María del Rocío. Encara que, un esdeveniment tan rellevant, també posa al punt de mira un possible retrobament o acostament entre Rocío Carrasco i els seus germans.

A la revista, Michu revelava que a José Fernando sí que li agradaria convidar Carrasco. De fet, la gaditana assegura que quan el jove surti del centre psiquiàtric tindria pensat retrobar-se amb la seva germana gran, malgrat que aquest tema és una baralla des de fa mesos.

Tot al contrari de l'actitud que ha pres Gloria Camila, que segueix disposada a defensar el seu pare sigui com sigui, arribant fins i tot a demandar Rociíto. I és que la filla d'Ortega Cano té interès a impedir que es publiqui el contingut del suposat diari secret de 'la Més Gran'.

José Fernando Ortega, fill d'Ortega Cano i germà de Gloria Camila
José Fernando Ortega compte els dies per començar una nova vida amb Michu | Gtres

Uns manuscrits que tindria pensat utilitzar Carrasco a la segona part de la seva docu-sèrie i que posarien de manifest els draps bruts de tota la família. I amb la guerra dins del clan en ple apogeu, ara la pregunta és: es planteja ni tan sols assistir al casament de José Fernando?

Segons Michu, la seva idea és que sigui «un dia familiar, amics molt propers i que només hi siguin les nostres famílies». Per tant, és possible que presenciéssim un retrobament entre Rocío Flores i la seva mare amb motiu d'aquesta celebració tan especial?