Primer pla de Belén Rodríguez.

Belén Rodríguez truca a Telecinco i confirma que ho ha fet

Belén diu prou i comunica el seu cansament de la pitjor forma

Belén Rodríguez s'ha convertit en una polèmica protagonista després que confessés que li havia deixat una dinerada a Kiko Hernández. En concret, hauria explicat, a l'esquena, que el col·laborador va trigar massa temps a tornar-li els 100.000 euros que li va prestar fa uns anys.

Tanmateix, Belén creu que ha estat injustament tractada, i fins i tot assetjada pels seus mateixos companys, per això ha pres una contundent decisió. Després de tot allò que se n'ha parlat, fins i tot arribant a espiar-la al seu domicili de Madrid, Belén Ro sap que ha de reaccionar de manera contundent.

Sí, ja que entén que l'única manera de fer front a aquest problema és portar als jutjats a alguns companys i la productora de Sálvame. I és que, després d'embrutir la imatge de qui va ser el seu amic de l'ànima durant 20 anys, la pressió va anar creixent amb atacs sense cap mena de miraments contra ella.

Belén ja ha avisat Telecinco que anirà fins al final

D'entrada, Belén va bloquejar molts d'ells a Instagram, excepte comptades excepcions. Les crítiques exacerbades de diversos membres de Sálvame, inclòs el presentador Jorge Javier Vázquez, no van cessar. Fins i tot, l'amistat entre el català i la madrilenya també es va trencar igual que la de Kiko.

Foto de Belén Rodríguez a 'Sálvame'
Belén Rodríguez ha dit prou| Europa Press

El cas és que se sentia acorralada pels que havien sigut els seus companys fins fa dies i Belén no en volia saber absolutament res. Segons ha explicat els seus més íntims, s'hi han sobrepassat. I aquest assetjament i enderrocament és una cosa que no permetria per res del món.

Concretament, es va enfurismar en veure que a Sálvame la seva polèmica amb Kiko seguia emplenant minuts de programa i la televisiva ha arribat a un punt en què ha explotat.

La televisiva pren la decisió de denunciar als seus companys

Belén Rodríguez creu que no es mereix aquests atacs tan desproporcionats, ja que pensa que no ha fet res tan greu com per rebre aquest tracte.

Fotomuntatge de Belén Rodríguez i Kiko Hernández.
Kiko Hernández seria un dels demandats per Belén Rodríguez | CatalunyaDiari

Fins i tot es va veure obligada a trucar a la policia per evitar ser assetjada pel seu mateix programa. Segons han revelat els membres del cercle proper a Belén Rodríguez, «està patint molt». Per això, ha pres la decisió d'anar judicialment en contra de tots aquells que li han fet mal.

Belén té ben clar que interposarà ben aviat una gran denúncia contra Sálvame i diversos excompanys, entre ells el madrileny. De fet, no tindrà pietat a l'hora de lluitar judicialment davant de persones que, segons expliquen les seves fonts, li haurien fet un assetjament laboral en tota regla.

«Belén Ro va a totes i per a tots»

Però, per si no n'hi hagués prou, Belén Ro també té pensat denunciar La Fábrica de la Tele, l'empresa que li va pagar fins ara. El motiu és que s'han portat molt malament quan ja veien que estava al límit per tota aquesta situació.

Belén Rodríguez fumant
La televisiva denunciarà bona part de Sálvame | EP

El cas és que són molts episodis els que ha hagut de suportar per part dels que creia que eren amics de confiança. Així, defineix la seva situació com a «inacceptable». Desvela aquest conegut digital que a Belén també li ha fet molt de mal «la imatge de boja que n'han volgut donar», asseguren.

«Belén Ro va a totes i per a tots», és la frase contundent d'una de les fonts consultades pel mitjà. Sobre si, a més dels tribunals, té pensat parlar a la televisió o a una revista, ho té clar.

«No vol, prefereix guardar silenci i parlar on ha de parlar, als jutjats, perquè vol arribar fins al final. S'ha sentit com si una canilla de gossos se li tirés a sobre i se la mengés viva. I això li genera tal confusió que no aconsegueix comprendre res», exposa la font consultada per Informalia.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp