Foto de Gonzalo Miró

Gonzalo Miró assumeix que la notícia de la seva ex-xicota Amaia Montero és veritat

Gonzalo Miró està preocupat per ella

Gonzalo Miró va passar dos anys de la seva vida amb la cantant Amaia Montero. Malauradament la relació s'ha acabat, però ells han mantingut el contacte i l'amistat. Per això ell està preocupat per l'estat de salut de la cantant.

El col·laborador va veure que la complicada situació que travessava la basca va sortir a la llum després d'una fotografia que ella va publicar de si mateixa. Després de revelar-se que vivia un moment de gran estrès i tensió, va haver de ser ingressada a una clínica.

Gonzalo Miró, gràcies a la darrera informació que ha publicat Socialité, s'ha adonat de la gravetat de l'assumpte. Ha confirmat que el que expliquen és veritat: Amaia Montero continua amb el tractament. Afortunadament, ja és a casa. Es rumoreja que està molt millor i ell ha pogut saber que és cert. Ha sortit de dubtes després que l'exlíder de La Oreja de Van Gogh ho hagi reconegut públicament.

Foto d'Amaia Montero
Gonzalo Miró s'ha preocupat per l'estat d'Amaia Montero | GTRES

Gonzalo, segons han explicat a Telecinco, ja ha confirmat que la notícia d'Amaia és completament certa. Suposadament ell està disposat a ajudar-la en tot el que calgui.

Gonzalo Miró coneix la veritat del seu estat

El fill de Pilar Miró ha estat molt preocupat per l'estat d'Amaia. Ha seguit de prop la seva situació i el seu ingrés a una clínica navarresa. Però ara respira tranquil perquè ja és a casa i molt millor, com no ha dubtat a revelar ella mateixa.

En concret, Gonzalo ha vist que Montero ha deixat clar a tothom que està més recuperada i ho ha fet a través d'un missatge que ha enviat Kiko Hernández, amb qui s'havia comunicat. El col·laborador ha llegit a Sálvame el WhatsApp: «Hola, Kiko, avui he vist el programa i m'ha encantat el que has dit perquè, a més, és la veritat. Segueixo recuperant-me, però tornaré amb tota la força del món. Moltíssimes gràcies per les vostres paraules perquè m'he emocionat molt».

Després de la lectura, Miró ha pogut ser testimoni que tot el públic i els col·laboradors han aplaudit la cantant. Al mateix temps que l'exconcursant de Gran Hermano li ha dit: «Recupera't, que ets molt gran. Has de venir aquí a presentar el teu nou disc».

Gonzalo Miró respira tranquil

El col·laborador de La Sexta amb els fets a Sálvame ja està molt més tranquil respecte a l'estat d'Amaia. A la seva tranquil·litat també hi ha contribuït que ella va tornant a la seva rutina, encara que segueix lluny de les xarxes.

En concret, Gonzalo va veure que a l'esmentat programa de Telecinco es van emetre unes imatges on la seva ex es trobava a Biarritz en companyia dels seus amics.

No només Miró s'alegra que vagi millor sinó també altres companys de professió que aquests dies han volgut enviar missatges d'ànim i afecte a Montero. Aquest seria el cas d'Ana Torroja, que ha dit: «La vida no és una autopista, és una carretera plena de revolts, pujades i baixades. Hi ha vegades que cal baixar, per tornar a pujar».

Foto d'Amaia Montero
Amaia Montero ha rebut diverses mostres d'afecte dels seus seguidors | Europa Press

De la mateixa manera, les xarxes s'han omplert de comentaris de fans enviant molta força a la cantant: «Salut i força» i «Quines ganes que torni i calli tantes boques». En aquesta mateixa línia trobem: «Només desitjo que ella estigui envoltada de bona gent desinteressada que l'aconselli bé i que se'n vagi a llocs espirituals que la inspirin. Que es recuperi» i «Ha d'estar tranquil·la».

A més, també n'hi ha que han aprofitat per demanar a la premsa que la respecti i deixi de parlar d'ella perquè es recuperi. Ho han fet amb tuits com: «Deixeu-la en pau. Després parleu que si la salut mental és important».