Primer pla de perfil d'Antonio David Flores

La imatge d'Antonio David Flores amb María Patiño que corre com la pólvora

El polèmic vídeo d'Antonio David Flores i María Patiño que defineix la seva relació

Antonio David Flores ha tingut en María Patiño una de les seves enemigues més grans dels últims anys. I no només va ser un dels seus grans maldecaps quan Rociíto va gravar la docusèrie Rocío, contar la verdad para seguir viva en què aquest va acabar retratat.

Uns mesos abans que es produís aquesta confessió a Telecinco, Antonio David estava veient perillar el seu matrimoni. Segons Socialité, aquest hauria tingut una relació intermitent amb una dona abans de casar-se amb Olga Moreno.

La imatge viral d'Antonio David i María Patiño

Aquella tarda, només unes hores abans del programa especial de Socialité que posaria contra les cordes el televisiu, María Patiño va irrompre a plató. Aquell programa estava presentat per Carlota Corredera i la gallega hi va anar per anunciar la visita de la presumpta amant de Flores.

María Patiño i Antonio David Flores
María Patiño posa Antonio David Flores al punt de mira | Trendings

Aquesta afirmava haver tingut alguna cosa més que una amistat amb l'exguardia civil, una dona que donaria tots els detalls de la relació que tots dos van mantenir a l'esquena d'Olga. La convidada va ensenyar missatges entre el 2009 i el 2011. «M'ha dit la teva neboda que veniu a l'agost a Màlaga. A veure si ens veiem», va sostenir en una ocasió.

«Fent un polígraf, em va enviar un WhatsApp i em posa: 'dedicat a tu, t'estimo'. Era sobre Rociíto, ell estava molt malament. Jo estava pendent d'ell, a casa meva, amb el meu marit, i escrivint-lo», va explicar.

La protagonista destaparia aquella mateixa nit que Antonio David va dubtar abans de casar-se amb Olga Moreno. Per si no n'hi hagués prou, la presumpta amant de Flores va ser convidada a l'enllaç nupcial, una cosa certament surrealista.

Una dona que acusava l'andalús d'infidel va provocar la picabaralla

«Vaig dir que no. Ell volia que anés amb el meu marit al casament, a la hisenda de La Boticaria. Vaig dir que no perquè no suportaria aquesta situació de veure'l a l'altar amb ella. Ell no estava enamorat i no ho està», va sentenciar.

No era per menys la tensió viscuda entre Antonio David i Patiño veient el que es va descobrir poc més tard. Flores tenia pànic que la seva història d'amor amb Olga s'esfondrés com un castell de cartes si aquesta dona explicava la veritat.

Antonio David Flores
El youtuber sap que les sospites d'infidelitat sempre han existit | YOUTUBE

«El responsable d'haver posat les banyes a Olga ets tu, no jo. Saps? A mi així tu no em parlaràs, amb aquesta 'xuleria'». Així s'hi va dirigir Patiño quan aquest li va preguntar, amb un to desafiador, a quina hora s'emetia el programa sobre la seva suposada infidelitat.

«La demandaré»

La gallega no es va rendir i li va llançar una bona saca, afirmant que «l'única persona que ha pogut posar les banyes a la seva dona ets tu». «Qui cobra per parlar de la seva vida íntima ets tu i les persones fem la nostra feina. Ho has entès?», li preguntava amb sorna.

Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient
Antonio David Flores i la suposada infidelitat que el va fer posar nerviós | GTRES

En un moment donat, Carlota Corredera els va tallar per explicar a Antonio David que podia tenir un privilegi concret. «La direcció t'ofereix estar al control si no vols estar a plató». Finalment, Patiño va sortir del plató i li va contestar alhora que començaria un programa més que preocupant per a l'andalús. «A les 21:50 i espero que els espectadors sí que gaudeixin», va sentenciar.

«Estic tranquil perquè no tinc motius per no estar-hi. En aquest cas, faré cas a la recomanació de part de la meva família. Jo no enviaré cap burofax per evitar l'emissió del testimoni d'aquesta noia, però la demandaré», va sostenir Flores després de la marxa de la presentadora.