Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Terradillos

Jorge Alcolea, el xicot d'Ana Terradillos que comparteix casa amb algú molt especial

Jorge Alcolea prefereix mantenir-se en l'anonimat durant un temps

Jorge Alcolea s'ha convertit en l'home més buscat del moment perquè Ana Terradillos ha deixat d'amagar la seva identitat. Així, ha concedit una entrevista a una publicació molt coneguda i ha reconegut que està més enamorada que mai. Viu amb ell a Madrid i comparteixen la casa amb algú especial: una gossa anomenada Trufa.

Jorge Alcolea, segons explica Terradillos, tracta l'animal «com si fos una nena» i inverteix molt de temps en la seva cura. Per tant, la Trufa és completament feliç i la presentadora assegura que no pot deixar de somriure quan la veu tan còmoda. Per la seva banda, Alcolea prefereix no parlar d'aquest tema, però ni d'aquest ni de cap altre perquè és força reservat.

Primer pla d'Ana Terradillos, presentadora substituta d'Ana Rosa Quintana
Jorge Alcolea està al corrent de les novetats d'Ana Terradillos | Mediaset

Jorge vol estar apartat de la premsa del cor perquè la seva vida no té res a veure amb el món de la televisió. Té relació amb molts artistes perquè és responsable d'una galeria molt important, però no està disposat a tractar l'assumpte. Una dada que Ana ha revelat amb la millor de les seves intencions, i ara hi ha massa periodistes investigant.

Jorge s'ha posicionat com una de les cares més rellevants del moment, tot i que vol continuar sent anònim. Es coneixen molt pocs detalls sobre la seva vida, de moment només és clar que és un amant de l'art. Té una gran sensibilitat artística i sap reconèixer millor que ningú quan és davant una bona obra.

Ana Terradillos ha revelat que tots dos comparteixen la seva vida amb Trufa, una gossa que els ha robat el cor. Tenen una casa a Madrid, encara que ell és de Barcelona i ella de Sant Sebastià, però prefereixen estar a la capital. Fa un temps que surten i tot funciona de meravella, Alcolea respecta el treball de la comunicadora.

Jorge Alcolea, el gran suport d'Ana Terradillos

Jorge és un gran amant del periodisme, malgrat que mai li ha donat per sortir a la televisió. Té prou contingut per emplenar qualsevol programa perquè està molt ben relacionat, però no ho vol fer. El que sí que fa és col·laborar amb la seva xicota quan va malament de temps, ja que té molt de talent i sap aprofitar-ho a la perfecció.

Ana Terradillos a 'El programa de Ana Rosa'
Ana Terradillos cada vegada té més pes a Telecinco | Mediaset

«M'ajuda molt i n'estic molt contenta», comenta Ana en una de les últimes entrevistes que ha concedit. Els espectadors estan bocabadats perquè Terradillos mai sol parlar de la seva vida privada, però creu que ha arribat el moment. Cada cop està més exposada i sap que el millor és narrar la seva pròpia història abans que els altres ho facin per ella.

Alcolea respecta completament que la seva parella sigui famosa, de fet està molt orgullós de tot el que ha aconseguit. I és que, els darrers mesos han estat molt importants per a ella perquè ha conduït la taula política d'El Programa de Ana Rosa. Després ha passat a Cuatro al Día, espai que l'ha rebut amb els braços oberts i amb un gran entusiasme.

Jorge Alcolea ha pres una decisió

Jorge podria haver sortit a qualsevol revista perquè ara està de plena actualitat, però ha pres una decisió. De moment seguirà centrat en la seva professió, cosa que no vol dir que fugirà de la premsa. És molt tímid, però entén que té certa responsabilitat amb els mitjans perquè la seva xicota és una estrella.

Alcolea ha decidit centrar-se en els nous projectes, la seva galeria funciona perfectament i no vol distreure's. Comparteix tots els seus èxits amb la seva Trufa i quan arriba a casa passa molt de temps jugant amb ella.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp