Joaquín Prat

Joaquín Prat i la dinerada que ha ingressat gràcies a la Loteria de Nadal

Joaquín Prat ha estat un dels afortunats en emportar-se un pessic gràcies al sorteig d''El Gordo'

Joaquín Prat, com molta altra gent, va estar pendent del sorteig de la Loteria de Nadal. A ningú li va malament guanyar un dels sucosos premis que té 'El Gordo'. Això sí, cal saber que ell ja es va emportar l'any passat una part del premi amb el mateix sorteig.

Va estar tan content d'assabentar-se de la bona sort que havia tingut, que no va dubtar a confessar-ho en ple directe a El programa de Ana Rosa. Joaquín Prat ha ingressat al seu compte uns diners gràcies a la Loteria, va ser l'any passat i encara ho recorda. Va explicar la notícia amb gran entusiasme, per això els espectadors han rescatat el moment.

Joaquín Prat dona a conèixer la seva sort

El presentador de Ya es mediodía es trobava fa un any al capdavant del programa matinal de Telecinco. Un programa on es va anar seguint atentament el sorteig de la Loteria de Nadal, ja que hi havia interès a descobrir els diferents premis. I aquest seguiment el va fer topar amb una bona nova.

En ple directe va saber que havia obtingut un premi. En concret, va confessar a tots els espectadors i als seus companys que, gràcies a una pedrea, havia guanyat 600 €. A això va afegir: «Afortunat en el joc, desafortunat en amors», ja que feia molt poc que s'havia separat de la seva dona, Yolanda Bravo.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat va explicar en directe que li havia tocat la loteria | Mediaset

Després, més seriós i recordant Ana Rosa que estava afrontant el seu tractament contra el càncer, va exposar: «A nosaltres ens va tocar la loteria fa molt de temps quan vam tenir el privilegi de treballar amb tu».

Prat, més tard, va poder descobrir que el premi no era tan elevat com havia indicat quan, des de Cuatro al día, va connectar amb Todo es mentira. Risto Mejide li va dir: «Et veig 600 € més feliç», i ell va respondre que, al final, havia obtingut tan sols una mica més de 200 €.

I no va ser l'únic a plató que va admetre haver aconseguit diners extres amb el sorteig. Així, Patricia Pardo va explicar que havia obtingut 240 € gràcies al fet que tenia diversos dècims amb la terminació del primer premi.

Joaquín Prat no és l'únic de Telecinco amb sort a la Loteria de Nadal

El germà d'Alejandra Prat no sabem si aquest any repetirà sort amb el sorteig, el que sí que coneixem és que no és l'única cara de Telecinco que la té. Són diversos els famosos de Mediaset que al llarg de la seva vida han obtingut diferents premis a la loteria.

Per exemple, Jorge Javier Vázquez l'any passat va obtenir 120 € per tenir un dècim amb la terminació d''El Gordo'. De la mateixa manera, se sap que Mercedes Milá, presentadora de Gran Hermano durant molts anys, també ha estat afortunada en aquest sentit. La sort va trucar a la seva porta el 2006 quan va comprar el número de la productora en què treballava. Ella i els seus companys es van emportar un dels grans premis.

Foto de Nacho Guerreros
A Nacho Guerreros també li va tocar la loteria fa uns anys | GTRES

Joaquín també és coneixedor que Nacho Guerreros, l'actor que interpreta Coque a La que se avecina, ha estat afortunat. Pel que sembla, va ser el 2002 quan a ell i a la seva família els va tocar 'El Gordo'. Tampoc ens podem oblidar de la cantant Soraya Arnelas, que es va donar a conèixer en una de les edicions d'Operación Triunfo a Telecinco. Ella ha afirmat que ha tingut la sort que un any li toqués el segon premi del sorteig del 22 de desembre. És més, ha admès que també s'ha emportat un bocí del premi amb la loteria d''El Niño'.

Tots aquests són rostres famosos afortunats en el joc, però no són els únics. A ells se sumen altres celebrities com Isabel Gemio, Nieves Herrero, Sonsoles Ónega i la reina Letícia.