Concha Velasco

Concha Velasco: augmenta la preocupació per la seva salut en ple Nadal

L'estat de Concha Velasco, al punt de mira

El delicat estat de salut de Concha Velasco continua mantenint en suspens tots els seus seguidors. La intèrpret ha acaparat totes les atencions els últims mesos a causa de les notícies que arribaven sobre la seva salut. Concha Velasco forma part de la història de la cultura espanyola, per això els mitjans de comunicació han estat molt pendents de la seva evolució.

Ara, poc abans de Nadal, Concha Velasco afronta aquestes dates tan assenyalades fent front als sots que travessa la seva salut. Va ser el 2021 quan va decidir retirar-se completament dels escenaris i centrar-se en la seva recuperació. Els seus fills, Manuel Martínez i Paco Marsó, n'han estat molt pendents en tot moment.

Concha Velasco i el delicat estat de salut que travessa

Concha Velasco és una de les cares més conegudes pel públic. L'actriu ha consagrat la seva vida al món de la interpretació i ha deixat un llegat cinematogràfic enorme. Per això, quan va saltar la notícia que es retirava a causa del seu estat de salut va generar molta expectació.

Foto de Concha Velasco.
Concha Velasco ha estat en boca de tothom pel seu delicat estat de salut | Europa Press

Va ser el 2021 quan, després de molt meditar-ho, l'actriu va decidir allunyar-se de la vida pública i centrar-se en la seva recuperació. En un primer moment, van ser els seus fills els qui se'n van encarregar, fins que, finalment, va ser ingressada a la residència Orpea Punta Galea. Allí, Concha té totes les seves necessitats cobertes i compta amb tot el necessari perquè no li falti de res.

Una de les grans xacres a què Concha Velasco està fent front és la falta de mobilitat. No obstant això, amb les cures que rep diàriament i la gran força que conserva, Concha porta una vida normal dins de la gravetat. A més, els seus companys de tota la vida la visiten constantment, com és el cas de José Sacristán o Cayetana Guillén Cuervo, que va posar una mica de llum sobre l'estat de Concha Velasco:

«Ella està bé, amb un somriure i parlant bé de tothom», revelava Cayetana, que va aprofitar el dia del seu aniversari per visitar-la. «Està fluixeta, està delicada, però, com sempre, la chica ye ye. No hi ha qui pugui amb ella. Està fluixeta, però està bé. Té una lucidesa bàrbara i segueix recordant i estant, però en fi, què explicaré jo que no sigui una imprudència? Concha Velasco està 'pachuchilla', però és Concha Velasco fins que hagi de ser», comentava el veterà actor.

També, la relació entre Concha Velasco i José Sacristán ve de lluny, tots dos van començar les seves trajectòries gairebé alhora. A més, Concha ha revelat més d'una vegada com n'era d'important ell per a ella.

Concha Velasco i el Nadal més complicat

Afortunadament, Concha sempre ha comptat amb el suport dels seus dos fills. No hi ha dubte que intentaran passar aquestes dates tan assenyalades de la millor manera amb ella.

Manuel ha estat atenent els mitjans de comunicació cada vegada que li preguntaven per l'estat de la seva mare. I, encara que va reconèixer que s'estava sentint «sobrepassat», no va dubtar a aclarir la situació de l'actriu.

Concha Velasco, amb els seus dos fills.
Els familiars de Concha Velasco es preocupen pel seu estat i demanen privacitat | Europa Press

Va ser a principis d'aquest mes quan, de manera molt breu, va assegurar que «estava fluixeta». Després d'això, Manuel va demanar als reporters que es respectessin els temps i que no li preguntessin cada dia pel mateix.