Primer pla de Rafa Nadal.

A Rafa Nadal se li escapa com es troba realment Xisca Perelló

Rafa Nadal ha estrenat paternitat i vida nova juntament amb la seva parella

Rafa Nadal tanca aquest any com un dels més reveladors de la seva carrera i també de la vida personal. El tenista ha ampliat la família juntament amb la seva dona, Xisca Perelló, que va patir alguns problemes durant l'embaràs.

Va ser el 8 d'octubre quan Rafa Nadal rebia la millor notícia del món: el naixement del petit Rafa. Va ser a l'hospital de Palma, envoltat de tots els familiars. Tot i això, ara haurà de separar-se de la seva família per centrar-se en carrera.

Rafa Nadal comença la temporada com a número 2 del món, darrere de Carlos Alcaraz, i en una recent entrevista amb Manu Carreño ha parlat de tot el que està passant a la seva vida. El tenista acaba d'estrenar paternitat, com comentàvem, «De moment va bé, el tinc per aquí dormint, és a dir, que no tinc problemes», va esmentar.

Rafa Nadal amb la seva germana Maribel i Xisca
Rafa Nadal i Xisca Perelló sempre han estat molt units | GTRES

Tant Rafa com Xisca són molt donats de mantenir un perfil baix, en què s'han refugiat encara més durant aquesta nova època com a pares. La manacorina va haver de ser hospitalitzada durant uns dies per uns problemes durant la gestació del nen. Tot i això, els motius d'aquest petit contratemps no va transcendir a la premsa.

Rafa Nadal hi ha estat quan ho ha necessitat la seva parella i el seu petit, i viceversa. Tot i que el tenista va haver d'absentar-se durant un temps per acudir als compromisos esportius i professionals que tenia, com ho continuarà fent durant aquest any.

«Soc un obsessionat de competir»

El periodista de la SER li ha preguntat sobre la seva retirada. «Sempre contesto amb naturalitat. No ho sé, no sé què pot passar demà, però sé que segueixo sent feliç fent el que faig. Estic il·lusionat de començar una temporada nova. Després el físic, el cap i els resultats marcaran», plantejava. «Soc un competidor i gaudeixo amb això. La gent es creu que soc un obsessionat de guanyar i guanyar. I no, soc un obsessionat de competir», afegia.

Roger Federer i Rafa Nadal
Rafa Nadal ha viscut un any de canvis | TWITTER

Tot i que, pel que ha continuat explicant, sembla que tenim Rafa Nadal per a estona. «El meu objectiu és estar competitiu en tot el que jugui. Fa molts anys que dosifiquem, de vegades per obligació, i perquè entenem que és el camí adequat». I és que no hi ha res que pari el mallorquí, que s'entrena dur per poder continuar donant el millor de si. «Malgrat les lesions, seguim en actius en una edat que pensàvem que no estaria, jo el primer».

La paternitat ha canviat Rafa Nadal

El tenista sap que la seva vida personal és molt atractiva per a moltes persones. «No parlo de la meva vida personal, ja que estic prou exposat a la meva vida professional», comentava Rafa Nadal en to de disculpa.

«La manera com canviarà la meva vida o m'afectarà no la sé, perquè no ho he viscut, no he viscut aquesta experiència. Però no crec que suposi un canvi en la meva vida professional», deia.