Primer pla de Carlota Corredera somrient i amb una planta de fons

Carlota Corredera ja no s'amaga després de reconciliar-se amb Rocío Carrasco

Carlota Corredera revela que ha estat amb la seva amiga

Carlota Corredera es va reunir fa uns quants dies amb un grup d'amics per celebrar Nadal. En aquest esdeveniment també es trobava una persona molt especial per a ella: Rocío Carrasco. Des que es van conèixer fa un parell d'anys, es pot dir que s'han tornat inseparables.

És clar que des del punt de vista personal aquesta relació li ha aportat molt, però no es pot dir el mateix si ens referim al pla professional. Més aviat ha estat tot un llast per a la gallega.

Carlota es va posicionar de manera molt clara a favor de la filla de Rocío Jurado i això va tenir una sèrie de conseqüències per a ella, com ja s'ha pogut comprovar. Li van obrir les portes de Sálvame perquè marxés del format i els projectes han brillat per la seva absència durant aquest període. La seva prometedora carrera ha quedat una mica estancada. Només li han ofert el projecte de ¿Quién es mi padre? , que va ser cancel·lat després de tot just un mes i mig d'emissió.

Al marge de tot això, la presentadora admet al seu cercle més proper que no se'n penedeix de res, fins i tot explica que la relació amb Rocío es manté intacta, com el primer dia. No considera que l'empresària hagi fet res de dolent.

Carlota Corredera presentant ¿Quien es mi padre?
Carlota Corredera veu el seu últim projecte cancel·lat | Telecinco

Recentment, se les va poder veure juntes a la festa nadalenca que va organitzar un bon amic de totes dues, Raúl Prieto. Amb ell també hi havia la seva parella, l'arquitecte Joaquín Torres. Van gaudir d'aquesta celebració i, si en algun moment hi va haver algun tipus de diferències entre elles, això ja forma part del passat.

Carlota Corredera ho va compartir tot amb els seus seguidors: «Jo, quina nit la d'ahir a la nit. Gràcies Raúl i Joaquín per ser els millors amfitrions», va escriure. Aquest post el va acompanyar amb un carrusel d'imatges, on es recollia com s'ho havia passat de bé.

Va voler tenir un record també amb els seus companys de festa, entre els quals hi havia Rocío Carrasco, David Valldeperas o Belén Esteban. Junts han aconseguit crear un grup molt compacte, pràcticament impossible d'esquerdar.

Des que la dona de Fidel va trencar el seu silenci i abordar la seva situació a través de la docusèrie, les dues han aconseguit crear una relació molt estreta. Tot i tots els obstacles que s'han pogut trobar pel camí, la seva amistat s'ha mantingut contra vent i marea. És habitual veure-les juntes a esdeveniments i festes.

A més, tenen en comú uns quants coneguts i això ha provocat que es retrobin amb força freqüència. Rocío sempre ha estat molt agraïda amb tots aquells que l'han recolzat en els moments més crítics. Entre ells hi havia la periodista gallega.

Carlota Corredera mai no li va retreure res

Carlota Corredera sap que la seva fèrria defensa li va fer pagar un peatge molt car. L'audiència li va donar l'esquena i els directius de la cadena no la van poder mantenir més temps al capdavant de Sálvame. El format s'estava enfonsant i no ho podien permetre.

Imatge en primer pla de Carlota Corredera amb Rocío Carrasco y Anabel Dueñas
Rocío Carrasco, Anabel Dueñas i Carlota Corredera tenen molt bona relació | Instagram

Encara que mai ho hagi confirmat, potser li hauria agradat que la seva amiga sortís a defensar-la públicament, que li dediqués unes paraules de suport de tant en tant, sobretot a les èpoques més dures. Però el nom de la gallega mai no va sortir a la llum.

No només la van fer fora de l'espai diari de Telecinco, també la van vetar durant un temps a Mediaset. Entenien que es tractava d'un personatge molt desgastat a qui se'n trauria molt poc rendiment. Per això van esperar uns quants mesos fins a trobar-li un format en què pogués encaixar.

Carlota Corredera espera rebre una nova oportunitat en aquest començament del 2023. Insisteix que no es penedeix de tot el suport que ha donat a Rocío, ho tornaria a fer de nou.