Primer pla de Makoke amb un gran somriure

Makoke ja no amaga qui paga la mansió on viu

Makoke no té escapatòria

Makoke es va asseure al Deluxe per parlar de la seva vida privada, i especialment de la seva situació financera, però el seu ex ha respost. La veritat és que, malgrat el que molts creien, Makoke va afirmar estar passant per dificultats i va confessar que no li compensa treballar a la televisió perquè li embarguen gairebé tot.

Aquest dimecres, Kiko Matamoros tornava a Sálvame després d'un mes fora del programa en viatjar a Dubai amb la seva xicota, que havia de complir diversos compromisos professionals. El col·laborador ha tornat molt indignat després del polígraf de la seva exdona, i ha assegurat que Makoke no diu la veritat sobre diversos temes. Per exemple, sobre el deute que arrosseguen de la casa familiar on viu la model i al seu dia ho va fer al costat de Kiko.

«Em dol que m'assenyali amb el dit donant a entendre que soc un desgraciat que li ha derivat un deute que no és seu. Hi ha un document notarial en què ella reconeix que si ven la casa m'ha de tornar 600.000 euros, aportat al jutjat el document».

La realitat sobre qui paga la casa on viu Makoke

«Cal tenir morro per dir que has pagat aquesta casa, quan està documentat per l'Agència Tributària. Fins que vaig deixar de viure en aquesta casa la vaig pagar jo», ha sentenciat un Kiko enfadat.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros està cansat de les mentides de la seva exdona | Catalunya Diari

Per acabar-ho d'adobar, el tertulià també ha estat clar a l'hora d'assenyalar una nova mentida de Makoke. Aquesta va assegurar que no podia vendre la casa per tancar per fi el deute amb Hisenda. «És fals i si tens una oferta formal vas a l'Agència Tributària i dius 'm'ofereixen dos milions per la casa'. Dir que no es pot vendre en dos milions quan té 600 metres, sis places de garatge, places per a convidats, zones comunes i seguretat. Dos milions te'ls donen segur», ha sostingut a plató.

A la model no li interessa vendre la casa per aquest motiu

A més, aquest ha apuntat que «estant amb mi hi va haver una oferta d'1,8 milions d'un jugador del Reial Madrid. A ella no li interessa vendre, perquè reclama que Hisenda no la faci responsable del deute. En cas de guanyar, es quedaria amb les dues cases i en el pitjor dels casos, hauria viscut cinc anys pel morro», ha revelat en directe.

Imatge de Makoke al 'Deluxe'
Makoke al Deluxe dissabte passat | TELECINCO

Matamoros, que no ha estat conforme amb l'aparició de la seva ex al programa en què treballa des de fa 13 anys, ha exposat Makoke. Kiko ha dit que la model ha volgut pactar amb ell per mitjà de tercers per no tenir més responsabilitats en aquest greu problema.

«Una pregunta que m'hauria agrada que li fessis. Has ofert un acord a Matamoros, a través de tercers, consistent en retirar la teva denuncia a canvi d'una declaració judicial per part seva favorable als teus interessos en el tema fiscal?»

«Ja està bé d'injuriar i calumniar»

Per a Kiko, «aquesta pregunta hauria estat interessant, perquè hauria resolt alguns dubtes. Si és mentida, que em denunciï a mi. Dues vegades li han plantejat al meu advocat, i una altra vegada a través d'un tercer», ha recalcat.

Kiko Matamoros i Makoke
L'exparella no es pot veure ni en pintura | CatalunyaDiari

Kiko, per acabar de desmuntar l'argument de Makoke, ha ensenyat els comptes. Així, ha negat que pagués el 2021 fins a 100 euros al mes a Hisenda pel deute de més d'un milió d'euros, com va afirmar la tertuliana.

«Aquí la nòmina de gener del 2021: de 22.000 euros, 11.426 me'ls embarguen. L'IRPF és un 30 per cent, em retenen 6.600 euros i l'embargament és d'11.000 euros. Ja està bé d'injuriar i calumniar i fotre'm a la gent a sobre. N'estic fart, no puc més», ha conclòs el madrileny.