Imatge d'arxiu de la sèrie 'Los Serrano

Les revistes del cor, en xoc pel nou nòvio de Belén Rueda: té 20 anys menys

Els mitjans de comunicació tenen interès en el jove

Sense cap mena de dubte, una de les actrius més conegudes i estimades del nostre país és la madrilenya Belén Rueda, de 55 anys, i ho és gràcies als seus treballs en sèries com 'Los Serrano' o en pel·lícules com 'El orfanato' (2007) o 'Mar adentro' (2004).

Avui s'ha convertit en notícia i no precisament per la seva faceta professional, sinó que ha saltat a l'actualitat perquè s'han revelat dades del seu nou amor. La revista '¡Hola!' és la que ha donat a conèixer que ell és vint anys més jove que ella i que treballa com a pilot.

Qui és el seu xicot?

Javier Artime és el nom de la nova parella de Belén Rueda. Des de finals de 2019 surten junts i sembla que han consolidat la seva relació, la qual mantenen en la més absoluta intimitat. Ell, com ha indicat l'esmentada publicació, és un pilot de 36 anys, amb cos tonificat que practica molt esport, que és una de les seves grans aficions. De la mateixa manera, també ho és la pesca submarina, que duu a terme freqüentment a Astúries.

Així mateix, tots dos comparteixen la seva afició pels esports d'hivern i això ha permès que se'ls prenguin algunes fotografies junts esquiant.

No obstant això, ha sigut durant el confinament quan la seva relació s'ha enfortit perquè el pilot el va passar al costat de Belén i les seves filles, precisament una de les quals (Belén Écija) ha estat notícia per tenir un nou amor. D'aquesta manera, van estrènyer els vincles afectius i també l'actriu ho ha fet amb la família d'ell, on bona mostra d'això és que fins i tot ha compartit al seu compte d'Instagram alguna fotografia amb la germana del seu noi, que és artista.

D'aquesta manera, queda clar que, tot i la diferència d'edat que hi ha entre tots dos, Belén Rueda i Javier Artime estan feliços junts. És cert que viuen allunyats dels mitjans, però ell en alguna ocasió s'ha saltat aquesta regla, i ha sigut per fer-li a la seva noia una veritable declaració d'amor, com va passar durant l'obra teatral que ella va interpretar a Mèrida.

En concret, ell va utilitzar el seu compte privat a Instagram per dir-li: «Avui t'he vist actuar al Teatre Romà de Mèrida, escenari que sempre m'has dit que impressiona d'aquesta manera tan especial, tant als espectadors que gaudim de la funció com als actors que tenen la sort d'actuar-hi. He vist la feinada que has fet aquests mesos per donar el millor de tu, com sempre, i el resultat només mereix paraules d'ADMIRACIÓ i ORGULL. Gràcies a tot l'equip per regalar-nos aquesta meravellosa Penélope i especialment a tu. T'estimo!».