Elena Tablada confessa els seus problemes de salut després de tenir un nen

La dissenyadora de joies ha revelat en les seves xarxes socials quina ha estat la pitjor part de donar a llum

Elena Tablada a l'aeroport de Madrid el 24 de febrer de 2020
La dissenyadora de joies ha revelat en les seves xarxes socials quina ha estat la pitjor part de donar a llum | GTRES

Fa sis mesos, Elena Tablada es va convertir en mare per segona vegada, de Camila, la primera filla en comú del seu matrimoni amb Javier Ungría. La dissenyadora de joies no dubta en compartir a les seves xarxes socials el seu dia a dia, i durant aquest mig any s'ha mostrat molt feliç amb la seva família.

Però en la seva última publicació a Instagram, Elena ha revelat que no tot ha estat perfecte des que donés a llum el passat mes d'abril. Des de l'embaràs de la petita Camila, ha experimentat forts dolors a la zona de les costelles, que s'han presentat de manera ocasional però molt notoris, i són com una mena de punxades que de vegades no li permeten ni respirar correctament.

«Des que em vaig quedar embarassada, les meves costelles em donen molts problemes. El dilluns, ficant a Camila a la cadireta del cotxe, em devia pensar que era contorsionista i vaig fer una torsió que em va deixar fins i tot sense respiració», ha explicat a través de les seves xarxes socials. «Això per creure que puc amb tot!».

«Des d'aquesta nit dono gràcies per aquest regal de la vida. Sembla mentida que la meva 'gordi' estigués allà dins ja arrufant les celles i trencant-me una costella», feia broma la dissenyadora de joies fa uns dies, per celebrar els sis mesos de vida de la seva filla petita.

El tractament d'Elena Tablada

Per calmar els seus dolors, Elena ha recorregut a un tractament molt efectiu, la 'Indiba', que consisteix a elevar la temperatura dels teixits afectats per facilitar la seva mobilitat. A més, segons ella mateixa ha explicat, és una de les tècniques clau que utilitzen alguns esportistes per a la seva preparació física, entre els quals es troben Rafa Nadal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En el meu estil de vida el més important és tenir cura de la salut. Intento que la meva família i jo mengem saludable i que tots els productes siguin el més orgànic possible, m'agrada cuinar a casa meva i alimentar-nos del que fem amb tant d'amor... Quan es tracta de les meves filles, els hi dono el millor, i és per això que després de valorar molt els potets per comptades ocasions, quan estic de viatge o m'és impossible cuinar (sobretot per 'mamis' que no es poden permetre el luxe de cuinar diàriament als seus nadons o que els seus nadons no mengin el seu menjar... les quals tenen el mateix mèrit que totes les altres) he donat amb @yammyeco, cuinats en olles com les de casa, 100% bio i natural. Camila avui va provar carbassa, remolatxa i moniato i es va menjar el pot complet és normal això!?! També, sóc l'única que quan dona de menjar posa cares com si la que estigués menjant fos jo mateixa!?!. Els recomano 100%. #yammyeco #yammybaby #alimentacioninfantil #alimentacioninfantilecologica #alimentacionecologica #mamas #papas #peques #saludable # sinazucarañadido #ecologico #natural #babycam

Una publicació compartida de Hell 🐾Elena Tablada (@hellentablada) el


Comentaris

envia el comentari