Suso Álvarez amb corbata i jaqueta negra en una imatge d'arxiu

La imatge de Suso al 'Debate de las Tentaciones' que aixeca sospites

Els fets han suscitat tota classe de rumors

Suso Álvarez s'ha convertit en un dels col·laboradors més controvertits del debat de 'La isla de las tentaciones', i és que no només ha fet comentaris fora de lloc sinó que també fins i tot ha tingut enfrontaments amb companys com Kiko Matamoros. Això no obstant, per si no fos prou, ara s'ha convertit en objectiu dels comentaris a la premsa i a les xarxes socials. El motiu? La imatge que va mostrar ahir diumenge en l'últim debat.

La controvertida aparença

El fet que Suso s'hagi convertit en actualitat és perquè ahir, com a col·laborador, va lluir auricular i, a més, molt visible. Al diari '20 minutos' és on s'ha destacat que només ell ho portava, exceptuant al presentador (Carlos Sobera). És a dir, ni Nagore Robles, ni Terelu Campos, ni Kiko Matamoros en portaven un. Això sense passar per alt que tampoc en tenien els exconcursants de 'La isla de las tentaciones'.

Suso Álvarez amb els ulls tancats i lluint auricular en la seva orella en el debat de 'L'Illa de les Temptacions'
Suso Álvarez era l'únic col·laborador amb auricular | Telecinco

Precisament, aquesta circumstància és la que ha fet que sorgeixin sospites sobre el paper que el jove fa al programa, així doncs, tant en el citat mitjà com fins i tot a les xarxes socials hi ha diverses teories al respecte. La primera estableix que ha de dur l'auricular perquè se li indiqui el que ha de dir perquè, en cas contrari, no sabria intervenir.

D'altra banda, la segona ve a afirmar que, a través d'aquest dispositiu, rep unes instruccions molt concretes, és a dir, que se li comuniquen les frases polèmiques, les preguntes mal educades o els plantejaments impertinents que ha de realitzar, ja que, si Suso ha aconseguit fer-se un lloc en televisió, ha sigut precisament per la seva actitud desvergonyida i els seus comentaris absolutament desafortunats.

Només cal recordar que tant el seu pas  per 'GH' com per 'GH VIP' va estar marcat per les seves paraules masclistes i ordinàries. Per contra, de moment, Suso no ha volgut entrar en polèmica i comentar res sobre la imatge d'ahir, sinó que prefereix seguir callat i fent la seva vida normal, com no dubta a mostrar al seu compte d'Instagram.