ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Casillas canvia el rumb del seu futur per la crisi amb Sara Carbonero

L'exporter hauria pres una important decisió

Iker Casillas i Sara Carbonero
Iker Casillas canvia el seu futur immediat | GTRES

Després d'haver passat diversos anys instal·lats a Portugal, concretament a Porto, on l'exporter jugava, Iker Casillas i Sara Carbonero van decidir tornar aquest estiu a Espanya. Un any després de l'infart d'Iker es va anunciar la seva retirada tot i que, malgrat la seva edat, probablement el millor porter de tots els temps encara tenia ganes de continuar jugant, així com tenia contracte amb el club portuguès.

Però, per prescripció mèdica, l'excapità de la Selecció Espanyola no va tenir més remei que abandonar definitivament la pràctica esportiva i va dir un adeu prematur. Abans del seu infart, Casillas va reconèixer que volia seguir jugant fins als 40 anys.

Això, més el trasllat a Madrid, el va tornar a situar a prop del Real Madrid, el club de la seva vida. Iker Casillas i Sara Carbonero són uns enamorats de Madrid, encara que per circumstàncies van haver de passar 5 anys a Porto a causa de la feina de l'exporter. La parella sempre ha reconegut que la ciutat portuguesa els va encantar, però que sempre tenien present la seva tornada a Espanya.

Un cop a Madrid, la periodista s'ha centrat en la seva marca de moda, que a jutjar pel que publica a les seves xarxes socials sembla que li funciona molt bé. Per la seva banda, Iker Casillas va tornar a Espanya amb la intenció de presentar-se a les eleccions de la 'Real Federación Espanyola de Fútbol', encara que finalment no va presentar la seva candidatura, al·legant que en aquests temps tan durs per culpa de la pandèmia és millor no dividir.

El futur d'Iker Casillas

Després d'això, el futur de l'exporter es va quedar a l'aire fins que el diari 'Marca' ha confirmat a l'estiu que Iker Casillas passaria a formar part de l'organigrama del Real Madrid, on la seva tasca seria la d'assessor del president.

Ara sorgeixen els dubtes sobre què ha passat realment amb Iker Casillas, ja que de moment no ha aparegut públicament com a membre oficial de l'organigrama del Real Madrid. Han transcorregut diversos mesos des que es va anunciar el retorn de l'excapità del club blanc al Santiago Bernabéu, i de moment ningú l'ha vist per allà.

De moment, cap de les dues parts s'ha pronunciat sobre els fets però tot apunta que Iker Casillas no està al club. La revista 'Look' ha informat sobre aquest assumpte i ha confirmat que fa uns dies va poder conèixer que la decisió de no acceptar l'oferta del Real Madrid va ser de Casillas. A més, 'El País' ha informat sobre el que ha passat, i sembla que Iker Casillas tindria dubtes sobre el seu nou rol al club blanc. El citat mitjà afirma que Iker encara no vol enrolar-se en un despatx. Així doncs, el futur dirà quin és el destí de l'exporter.


Comentaris

envia el comentari