Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Bernardo Pantoja pel carrer

Bernardo Pantoja: assenyalen la responsable de la seva mort

La família de Bernardo Pantoja continua enfrontada

La mort de Bernardo Pantoja ha obert novament una guerra que semblava estar oblidada. Tot i això, ara, amb la seva absència, aquest enfrontament s'ha encès més que mai.

Hi ha hagut molts rumors i suposicions del que ha passat o ha pogut passar dins de l'habitació de l'hospital i després a la sala del tanatori. També hi ha diferents versions que no concorden. Però ara, un membre de la família Pantoja ha volgut buscar un culpable i li ha posat nom i cognoms.

Isabel Pantoja
Isabel Pantoja culpa Junco de tot el que li ha passat a Bernardo | GTRES

 

Culpen la dona de Bernardo Pantoja

Com no podia ser d'una altra manera, tenint en compte el que hem anat sabent d'aquesta història, Junco, la dona de Bernardo Pantoja, és al punt de mira de la família. Ara no ha estat cap altra que Isabel Pantoja, tal com ha explicat la mateixa Junco, qui ha volgut buscar una culpable. La vídua ha concedit una entrevista a Sálvame on ha explicat tot el que va passar.

Mai s'han portat bé, però amb la mort i per respecte al difunt, el més normal seria que fessin les paus. Però no ha estat així, ans al contrari.

Mentre que Anabel, filla de Bernardo, ha semblat entendre-ho tot i per respecte al seu pare ha donart el forat que es mereix a Junco, no ho ha fet així 'la tonadillera'. Només ha buscat una culpable i li ha retret moltes coses.

Foto de Bernardo Pantoja i Junco.
Junco sempre ha estat al costat del seu marit, Bernardo Pantoja | GTRES

Lecturas també assegura que ha parlat amb una font molt propera a Junco i aquesta els ha explicat que a l'habitació de l'hospital «van saltar espurnes».

«Que Bernardo estigui així és culpa teva», és la frase que va pronunciar Junco al programa de Telecinco, cosa que li havia dit 'la tonadillera'. «Que Bernardo estigui així, el 85% és culpa teva», va expressar tal com li ho havia dit la germana de Bernardo.

Junco s'ha sentit molt apartada per la família de Bernardo Pantoja. Tal com ella va explicar, no la van tenir en compte en cap de les decisions importants sobre el seu funeral.

Segons ella, tot ho van decidir Isabel i Anabel, sense tenir en compte la seva opinió. Feia vint anys que tenia una relació amb Bernardo Pantoja, però això no va ser suficient per a la família.

Junco s'ha sentit apartada en aquest procés tan dur

La dona de Bernardo Pantoja ha decidit parlar després que Belén Esteban assegurés que Anabel sí que havia tractat bé la vídua del seu pare. Junco assegura que la filla de Bernardo sí que la va tractar bé: «Gràcies a Déu, Anabel s'ha portat bé».

Imatge d'Anabel Pantoja sortint del tanatori
La vídua de Bernardo Pantoja ha agraït a Anabel que es portés bé amb ella | GTRES

Tot i això, l'enfrontament amb 'la tonadillera' va ser dur. I és que Junco va explicar que quan Bernardo encara era viu ella li va dir que «aquesta casa és meva i quan canviï el pany tu no hi podràs entrar».

Van ser unes paraules que van fer mal a la vídua de Bernardo Pantoja, ja que en aquella casa ella va viure amb ell i van compartir els millors moments junts. Però, 'la tonadillera' sap el que es diu, ja que la casa on vivien Bernardo i Junco és propietat seva, per la qual cosa pot canviar el pany quan vulgui.

Segons Belén Esteban, Anabel li va oferir la seva ajuda a Junco: «Junco, tu no tinguis problema de res, a tu et queda una pensió de viduïtat. Si tu tens algun problema, truco a la meva gestora i t'ho arregla. No et preocupis Junco , que estaré amb tu», li va dir suposadament la dissenyadora a la vídua.