Pla de perfil de Jesús Vázquez amb el rostre seriós

El marit de Jesús Vázquez, en xoc: filtren una foto compromesa

Jesús Vázquez deixa sense parla el seu marit Roberto

Jesús Vázquez és tota una icona de la televisió, i més concretament de Telecinco, cadena en què porta presentant programes de tota mena en aquestes últimes tres dècades.

A més de dur a terme la seva faceta com a presentador, que la borda des que era jove, Vázquez és un personatge mediàtic que cuida molt les xarxes socials.

N'és una prova que en les més de 1700 publicacions fins ara, sempre intenta mostrar una imatge saludable del seu aspecte físic.

I moltes vegades ens sorprèn a tots amb certes fotografies en què deixa veure que malgrat els seus 57 anys, va realment sobrat.

Jesús deixa tremolant el seu noi després de veure la foto compromesa 

I és que sembla que el temps no passa per a Jesús Vázquez, com sí que ho fa per a gairebé tota la resta dels mortals.

Així llueix el rostre retocat de Jesús Vázquez
Jesús Vázquez es pica al gimnàs des de fa anys | GTRES

La veritat és que el presentador ferrolà ha publicat una foto que, sens dubte, s'ha tornat viral per ser cridanera.

En aquesta imatge que publicava el passat dilluns 28 de novembre, el presentador de Mediasetha lluït abdominals. La veritat és que s'ha deixat veure sense samarreta mentre estava fent diversos exercicis al gimnàs i posant-se a punt per anar-se'n a casa.

Dilluns passat era el dia en què tenia un sopar i Jesús volia veure's el més maco possible per acudir a una cita nadalenca.

El presentador entrena el més dur possible cada cop que pot i realitza treballs d'hipertròfia, manteniment i cremagreixos.

El cos del presentador de Telecinco que treu el singlot

I és que a Jesús Vázquez l'obsessiona definir el famós six pack i els oblics de la millor forma i per això és un home disciplinat. Sap que estar bé físicament és tan important per a la salut com per a la seva satisfacció personal de veure's bé davant del mirall.

Primer pla de Jesús Vázquez
Jesús Vázquez llueix una figura d'infart | GTRES

Així, aquest ha penjat una imatge en què, no sabem si mitjançant 'Photoshop' o no, Jesús Vázquez ha deixat el seu marit Roberto sense paraules. El seu noi ha pogut veure el bon estat físic del comunicador, que es deixa l'ànima al gimnàs per lluir un cos que treu el singlot.

«Entrenament fet. Ara, una dutxeta ràpida, a posar-se maco i llest per al sopar de presentadors de Mediaset», deia el missatge que ha tingut una acceptació aclaparadora.

«Una bona fórmula per no posar la calefacció tan cara com està»

Jesús Vázquez s'ha posat a punt per a una data especial com és el sopar de Nadal, on les cares més reconeixibles de la cadena on treballa s'han ajuntat.

Així les coses, aquesta publicació de Jesús Vázquez s'ha tornat viral en pocs minuts i ha aconseguit una espectacular xifra de 15.000 likes en tot just 24 hores.

A més a més, els comentaris han arribat per centenars al mur d'Instagram del comunicador. I alguns provenien de presentadors de la casa i col·laboradors com Joaquín Prat, Rafa Mora, Nagore Robles o Verónica Dulanto.

Aquesta última posava el comentari picant a les innombrables respostes que ha rebut Jesús Vázquez després de publicar una foto que a molts els ha deixat sense articular cap paraula.

«Senyor Vázquez, vostè és una bona fórmula per no posar la calefacció amb la cara que està». D'aquesta manera li ha respost Dulanto en al·lusió al cos que llueix el presentador de Telecincodes de fa anys.

Altres els comentaris que ha cridat l'atenció ha estat el del col·laborador de Sálvame, Rafa Mora, que li ha deixat anar el següent. «El curioso casa de Benjamin Button en versió espanyola», ha dit irònicament el valencià.