Primer pla de Bertín Osborne mig somrient i mirant cap una banda.

Bertín Osborne: l'acomiaden de la feina i posen en perill la seva fortuna

Bertín Osborne ha rebut un cop dur que ningú no s'esperava

Bertín Osborne viu una nova etapa vital després que, fa un any aproximadament, se separés de la seva dona, Fabiola Martínez. Una etapa en què ha experimentat una notable millora física que li encanta. Però no tot és positiu, ja que acaba de rebre un cop professional molt dur que no s'imaginava.

Resulta que Mediaset ha decidit no renovar el contracte amb el seu programa, Mi casa es la tuya. Per això, l'artista es troba ara sense una gran font d'ingressos, que perjudica seriosament la seva economia.

Bertín Osborne no renova

El cantant és conegut també com a presentador de televisió, amb una àmplia carrera en aquesta faceta. La seva naturalitat davant les càmeres ha estat sempre el seu gran fort.

Precisament per tot això, fa sis anys Mediaset va decidir apostar per ell. Va signar un contracte amb Bertín per donar forma a un espai diferent i informal d'entrevistes a famosos.

Així va ser com va començar a emetre's Mi casa es la tuya, on moltes cares conegudes del país s'atrevien a ensenyar les seves residències. I també a explicar dades de la seva vida personal, i fins i tot mostrar les seves habilitats a la cuina.

La innovació del format, els convidats elegits, l'estupenda música i la química amb els entrevistats va generar que el programa fos un veritable èxit. Es va convertir en un dels espais més valorats de Telecinco i cada programa donava molt bones audiències a la cadena.

Foto del programa 'Mi casa es la tuya' de Bertín Osborne entrevistant Belén Rueda.
Bertín Osborne va aconseguir un gran èxit amb 'Mi casa es la tuya'. | Mediaset
 

Tot i això, en l'última temporada, on van estar com a convidats Alberto Núñez Feijóo o María Pombo, el programa de Bertín no va aconseguir un bon share. Sembla que això és el que ha fet que Telecinco decidís no renovar-li el contracte al cantant, com ha publicat la revista Semana.

Que ja no enganxés amb el públic i que a Antena 3 hi hagi un espai molt semblant presentat per Joaquín Sánchez són alguns altres motius. A aquesta decisió hi ha contribuït igualment que Mediaset vol fer un canvi notable al grup.

Un revés que suposarà que no s'endurà una bona quantitat de diners. I és que cal recordar que, en el seu moment, es va arribar a publicar que ell guanyava 30.000 € per programa. Vaja, que al mes aconseguia uns 120.000 €.

Foto de Bertín Osborne entrevisant Pablo Motos a 'Mi casa es la tuya'.
Bertín Osborne ha vist que són diversos els factors que han fet que no renovés el contracte. | Semana

 

Bertín Osborne cerca alternatives

Qui va ser marit de Sandra Domecq s'ha topat amb la finalització d'un contracte que li donava grans beneficis. Per aquest motiu, tem que la seva economia no continuï creixent com esperava i, per això, està buscant alternatives.

A més de fer concerts i de continuar amb l'espai El show de Bertín a Canal Sur, ha creat una col·lecció de roba, per exemple. L'ha fet amb la marca El Capote, l'ha presentat fa poc i espera que tingui una gran acollida.

Imatge de Bertín Osborne cantant durant un concert
Bertín Osborne està buscant noves fonts d'ingressos. | GTRES
 

De la mateixa manera, segueix exercint d'imatge per a algunes marques reconegudes. Un exemple és que treballa per als pernils El de castañas, per a la marca d'electrodomèstics Bosch i fins i tot per a Pescanova.

D'aquesta manera, queda clar que l'exmarit de Fabiola no deixa de trobar opcions que puguin substituir Mi casa es la tuya. Una feina que ha perdut i que de ben segur que intenta trobar-li un altre substitut amb nous projectes que potser veuran la llum ben aviat.