Imatge de Diego Arrabal.

Diego Arrabal reapareix per destapar la nova trampa de Telecinco

Diego Arrabal torna a deixar Telecinco en evidència

Jorge Pérez segueix estant al punt de mira setmanes després de la seva suposada infidelitat amb Alba Carrillo.

L'exguardia civil passava en escassos dies de ser un col·laborador més a estar al focus mediàtic amb la seva dona, Alicia Peña, que era pràcticament una desconeguda. Justament per això, molts sospiten que tot podria ser una estratègia per part de la parella per guanyar notorietat. Així, Jorge fins i tot hauria rebut una oferta per participar en el pròxim 'reality' de Telecinco, a més de pactar una exclusiva en què tant ell com la seva dona explicarien la seva versió.

De moment, Pérez no s'ha tornat a presentar al seu lloc de treball, per la qual cosa molts el titllen de covard. Mentrestant, Alba Carrillo s'ha encarregat de tirar-lo per terra, ja que fins i tot ha explicat que aquella famosa nit van acabar ficant-se al llit.

No obstant això, n'hi ha que segueixen defensant Jorge, ja que consideren que el que està fent Telecinco és un assetjament i enderrocament contra el model. Aquest és el cas de Diego Arrabal, que reapareixia al seu canal de Youtube per opinar sobre aquest nou escàndol.

Captura del petó entre Alba i Jorge a la festa de 'Unicorn'
Captura del petó entre Alba i Jorge a la festa de 'Unicorn'. | MEDIASET

«Fa exactament 9 dies que parlem de Jorge Pérez, d'Alba Carillo, de Marta López, d'Alicia… Hem estat veient com l'aquelarre a Jorge ha anat pujant la muntanya fins a límits insospitats», comença dient el paparazzi. I ja no només critiquen Jorge, sinó també la dona. «Han estat parlant que si la dona està relacionada amb una secta», acusa Telecinco. Segons ell, això suposa ficar-se en terrenys molt perillosos, ja que «tot i que estan emprenyats perquè Jorge no ha anat a treballar», Arrabal no comprèn els durs atacs contra el col·laborador.

Diego Arrabal destapa l'estratègia de Telecinco contra Jorge Pérez

A més, el paparazzi informava d'un nou moviment de Pérez: «Ja tindria una oferta d'una revista per fer un reportatge i que ho expliqui tot en primera persona. Encara no sé si ha dit que sí o que no. No us puc dir si ha acceptat l'oferta d'aquesta revista o hea preferit mantenir-se al marge de tot el que està passant», aclaria als seus seguidors. També s'ha especulat molt aquestes últimes setmanes sobre això, per la qual cosa han sentenciat Jorge i l'han acusat de cercar protagonisme.

Tanmateix, Arrabal considera que «hi ha un moment en què cal donar-li a l'STOP. El modus operandi que estan utilitzant és el mateix perquè sempre ho fan igual», ataca Telecinco. El paparazzi té clar que «van a per Jorge, així que espero que corri perquè l'estan rebentant a poc a poc. Ja no és que estiguin emprenyats perquè no va als programes, sinó que estan intentant rebentar tot aquell que hi hagi al seu costat».

Foto de Jorge Pérez i Alicia Peña al bateig del seu quart fill.
Jorge Pérez i Alicia Peña estan al punt de mira. | Instagram: @jorgeperezdiez

D'altra banda, Diego desmenteix rotundament que Jorge hagi signat per participar en un 'reality'. «Us puc assegurar que no. En un futur no ho sé, però això li ha semblat molt malament», explicava. De fet, Jorge s'hauria plantejat fins i tot «tornar a la feina com a guàrdia civil», però sap «que no és fàcil perquè els ingressos no tenen res a veure amb els de la televisió».

De moment, el model ha preferit escapar-se amb la seva dona lluny de Madrid per recuperar una mica de tranquil·litat al mig de la tempesta. Així, prefereix ignorar les provocacions d'Alba Carrillo, que continua oferint detalls sobre aquesta famosa trobada plena de passió: «Deixa de mentir, digues que jo t'agradava, que ens agradàvem un munt, que has ficat la pota perquè portes quatre fills a l'esquena. No crec que sigui una mala persona, però ho ha gestionat tot molt malament. Ha estat un covard», considera Carrillo.