Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Iñaki Urdangarin

Ainhoa Armentia, xicota d'Iñaki Urdangarin, rep la pitjor notícia sobre el divorci

L'exjugador d'handbol no ha rebut bones notícies

Iñaki Urdangarin i la Infanta Cristina han estat sempre al focus mediàtic, des dels començaments de la seva relació fins als problemes legals en què es va veure involucrat l'esportista.

Tot i haver-se mantingut al marge de la Casa Reial després dels escàndols, sempre hi ha polèmiques que no es poden passar per alt.

L'última és la infidelitat d'Iñaki Urdangarin a la infanta amb una advocada basca, Ainhoa Armentia. I les interrogants que provoquen al públic, a les revistes del cor i a la Corona són moltes.

Iñaki Urdangarin va ser infidel a la Infanta Cristina

El gener del 2022, van arribar a la premsa unes imatges d'Iñaki Urdangarin en una platja de la mà d'una dona que no era la infanta Cristina. L'exjugador d'handbol estava tenint actituds molt afectuoses amb una noia a qui més tard li posaríem nom: Ainhoa Armentia.

L'amant de l'esportista és una advocada del País Basc. Tots dos van començar a treballar al mateix bufet d'advocats el 2020, després de la sortida de presó del pare d'Irene Urdangarin.

Poques coses més se saben de la basca, a més que es va separar del seu marit a principis d'aquest any, just quan van sortir a la llum les imatges de tots dos fent-se petons.

Podria ser una infidelitat per part de l'advocada al seu marit, de la mateixa manera que del cunyat de Felip VI a la infanta?

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia a la platja
Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia van començar la seva relació molt abans que es fes pública. | Mediaset
 

Per fonts properes a la Casa Reial, podem saber que la Infanta Cristina ja coneixia aquesta relació des de l'estiu del 2021. Una infidelitat que va decidir callar i mantenir-la en secret perquè persones fora de la Família Reial no poguessin assabentar-se'n.

Les condicions d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina per refer les seves vides

Després que es mantingués el nou idil·li d'Iñaki Urdangarin en secret per només uns quatre mesos, les primeres imatges de l'encara marit de la infanta Cristina i l'advocada van ser les detonants que tots dos anunciessin la seva 'interrupció matrimonial'.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia fent-se un petó apassionat
La imatge amb què es va confirmar la separació d'Iñaki Urdangarin i la infanta. | Mediaset
 

Des de llavors s'han fet especulacions sobre com i de què viuran tots dos. Ara com ara, l'exducquesa de Palma viu a Suïssa des de fa anys amb els seus fills i, des de la seva separació, continua passant una pensió a l'excunyat de la reina Letícia. La separació també va ajudar la filla de l'emèrit, ja que tornen els acostaments de part seva a la Casa Reial.

Iñaki Urdangarin no només viu amb els diners que li dona la infanta, segurament també deu tenir accés a algun dels milions dels quals es va apropiar al Cas Nóos.

En els últims mesos hem vist novament els exducs de Palma junts, tant en algunes vacances com coincidint en altres llocs. Aquestes activitats les fan junts no només pels seus fills, sinó també per poder continuar discutint de manera amistosa les decisions que han de prendre per separar els seus camins definitivament.

Foto de la família Urdangarin a la platja.
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina han estat compartint temps junts després de la separació. | Europa Press
 

El següent pas que hauran de fer tots dos ara és l'acord de divorci. Des que van anunciar que 'interromprien' el seu matrimoni s'ha estat esperant que tots dos firmin aquest document.

Un fet que no se sabia ben bé perquè no s'estava produint. I no va ser fins que en el programa de Y ahora Sonsoles es va dir que no iniciarien els tràmits fins que la menor dels fills que tenen en comú, Irene Urdangarin, complís la majoria d'edat.

A Irene li queden sis mesos per complir els divuit anys, per tant, fins aleshores, Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina continuaran estant casats.

No sabem el que passarà el juny del 2023 amb el matrimoni, però ara com ara la relació entre l'esportista i l'advocada està avançant tan de pressa que tots dos ja estan compartint un habitatge al País Basc i passarien moments junts amb els fills tant d'Iñaki com d'Ainhoa.

Es creu que, per respecte a la filla dels emèrits, no s'han mostrat tots en públic, ja que a la infanta no li agrada que els seus fills passin temps amb la nova parella de l'exjugador d'handbol.

Primer pla de la infanta Cristina seriosa
A la infanta Cristina no li agrada que els seus fills passin temps amb Ainhoa Armentia. | Europa Press