Primer pla d'Anabel Pantoja.

El germà secret d'Anabel Pantoja confirma el pitjor: «Em sento molt malament»

Anabel Pantoja és conscient de la dura situació que travessa una persona del seu entorn

Anabel Pantoja està destrossada després d'haver perdut fa uns dies el seu pare. Però el fet d'haver d'estar sentint constantment informacions sobre el seu entorn no l'ajuda gens a superar el dolor. Unes informacions que fins i tot han portat a la vídua de Bernardo, Junko, a parlar.

Exactament la japonesa ha deixat clar a l'excol·laboradora de Sálvame, al seu germà secret i a tot el clan Pantoja que està patint. Està passant-ho fatal per haver perdut el seu marit i també per la manera com la seva família s'està portant amb ella.

Anabel Pantoja veu com la vídua trenca el silenci

La xicota de Yulen sap que, durant el temps que Junko ha estat amb Bernardo, aquesta mai no ha parlat. Tot i això, després de la mort d'ell i els esdeveniments que han tingut lloc, ha decidit trencar el silenci. Ho ha fet després que Isabel Pantoja la responsabilitzés de la malaltia del seu germà.

I també després que se li 'tregui' el pis on viu. Un pis que és propietat de la cantant i que ella desitja vendre'l com més aviat millor. Per això, la japonesa es trobarà al carrer i amb una pensió de 400 euros, com publica la revista Pronto.

Una situació que l'ha fet afirmar que «em sento molt malament i molt nerviosa. Ho estic perquè no sé què em passarà a partir d'aquest moment».

Foto de Bernardo Pantoja i Junko caminant junts pel carrer.
Anabel Pantoja ha vist que Junko ha decidit parlar. | GTRES
 

Però ha dit molt més a través d'un comunicat, quan ha sabut que la família d'Anabel ha organitzat una missa per Bernardo i que no se l'ha informat. Així, ha exposat: «He passat amb el meu marit més de dues dècades. Ell sempre ha estat una persona molt especial, no només per a mi, sinó per a la resta de persones».

«No ha tingut mai maldat malgrat que hi ha persones que puguin pensar el contrari. Únicament demano respecte per a la meva persona. Jo tinc el dret legítim per expressar-me amb claredat i no tinc motius per mentir».

A això hi ha afegit: «Sempre em van ensenyar que la veritat acompanyada de la realitat només té un camí. Demano a les persones que m'estan molestant que deixin de fer-ho perquè res no farà que el meu camí de la veritat es redirigeixi».

Així mateix, ha explicat que: «El meu nom és Junko i el seu significat és pura, autèntica i obedient. I així he estat amb Bernardo quan vam ser els millors amics, quan vam ser companys, quan vam ser parella i quan vam ser matrimoni fins que la mort ens va separar. Gràcies novament a totes les persones que respecten la meva figura com la seva vídua».

Captura del comunicat de Junko, vídua de Bernardo Pantoja.
Anabel Pantoja, testimoni del comunicat de la japonesa. | Mediaset
 

Anabel Pantoja té un nou problema més

L'excol·laboradora de Sálvame ha d'afrontar la mort del seu pare, la guerra familiar amb Junko i, ara, suma una altra problemàtica més. Ha sabut que Luis, el suposat fill il·legítim de Bernardo, conegut com a 'Pinocho', prendrà mesures. Segons s'ha revelat a Socialité, «vol iniciar els tràmits per ser reconegut com un membre més del clan Pantoja».

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i Pinocho, el presumpte fill de Bernardo Pantoja.
Anabel Pantoja sap que el seu suposat germà vol tenir el cognom familiar. | Twitter: @telecincoes
 

Uns tràmits en què tindrien com a carta una prova d'ADN en què s'indica que Bernardo és al 99,9% el seu progenitor. I també compta amb una llarga llista d'imatges i vídeos amb el pare d'Anabel i fins i tot àudios.

Així ho ha revelat el paparazzi Pablo González, que ha explicat que aquest pas no el fa per motius econòmics. Ho vol fer per «complir les paraules que el ja mort li va dir: 'Tu em dius pare, perquè jo soc el teu pare'. Però també perquè se li va impedir anar a la vetlla».