Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Manuel Carrasco

Manuel Carrasco i Almudena Navalón augmenten la família: «Tenim un altre bebè»

El cantant i la seva dona amplien la família

Manuel Carrasco i la seva dona, Almudena Navalón, han anunciat una notícia que omple de felicitat tots els seus seguidors, conscients dels durs moments que travessen. I és que, malgrat que el cantant viu un moment professional excel·lent, a la seva vida privada travessa moments realment durs.

El primer fa referència a una amiga seva, Elena Huelva. La jove, que lluita contra un tumor des del 2016, està en un moment crític de la malaltia, però el seu amic n'està molt pendent.

Manuel Carrasco amb la seva dona
Manuel Carrasco amb la seva dona Almudena Navalón | GTRES

De fet, la noia acaba de donar la pitjor notícia als seus seguidors, anunciant que el càncer que pateix s'ha estès fins a la tràquea. Una cosa davant la qual tots els seus amics i coneguts s'han bolcat amb ella, omplint de missatges de suport el seu mur.

Però, a més a més, el mes passat vam conèixer la terrible pèrdua de Lola, la seva gosseta. Amb la seva dona, el cantant va publicar un emotiu missatge al seu compte d'Instagram per recordar l'àngel de la casa, que va deixar un lloc difícil d'omplir.

Tot i això, entre tant drama, Carrasco i Almudena han compartit una gran notícia. I és que han decidit ampliar la família, intentant omplir el buit que va deixar la seva gosseta Lola.

Almudena Navalón i Manuel Carrasco augmenten la família amb un nou membre

I ha estat la mateixa Almudena la qui, a través d'Instagram, ha sorprès tothom en anunciar que tenen «un altre nadó». Amb un vídeo i imatges del nou membre de la família, la dona de Carrasco ha presentat en societat Nymeria, el seu nou cadell.

Al costat del seu altre gos i del seu gat, ara Manuel i la seva dona han decidit omplir el buit que va deixar Lola, i han adquirit un nou pelut per casa seva.

A les imatges es pot veure al petit gaudir dels racons de la seva nova llar, i fins i tot fent una petita migdiada. És clar que el paper dels animals és impagable, i bé ho sap Carrasco. Per això, després de perdre Lola, han decidit que Nymeria els acompanyi en la seva aventura de la vida.

Sens dubte, un gest entendridor que demostra quin tipus de persona és el cantant. I és que malgrat totes les complicacions personals que ha viscut aquest darrer mes, no perd el somriure. I tu, què en penses del nou nadó de Manuel Carrasco?