Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.

Bertín Osborne sap la novetat del fill i es prepara per abraçar-lo aviat

El cantant li cau la bava amb la seva neta Micaela, filla de Claudia Osborne

Bertín Osborne és un dels grans artistes del nostre país que continua triomfant malgrat els anys. La veritat és que, des que va estrenar el seu propi programa a Telecinco, Mi casa es la tuya, s'ha centrat més en aquest projecte televisiu.

Això sí, no ha oblidat mai els seus anys 'd'or' en què la seva etapa com a cantant estava al punt més alt i els seus fans el rebien amb els braços oberts. De manera que, aquest any amb motiu del seu 40è aniversari dedicant-se al món de la música, ha volgut celebrar aquest esdeveniment oferint una petita gira per Espanya.

Tot i que està summament centrat en la seva vida professional, tampoc se li oblida la seva faceta com a avi i pare de família. Ara, després de néixer la seva última neta, Micaela, ha estat testimoni de la dedicatòria que li ha fet la seva filla Claudia Osborne a la seva petita a Instagram.

Primer pla de Bertín Osborne
L'artista està gaudint de la seva faceta com a avi| GTRES

Bertín Osborne celebra el primer mes de vida de la seva neta Micaela

El passat 30 de juny, Claudia Osborne, una de les filles de Bertín Osborne, va donar a llum la seva primera filla en comú amb el seu marit José Entrecanales. La parella va contraure matrimoni l'octubre de l'any passat i, només uns mesos després, decidien fer el següent pas.

Així mateix, la petita Micaela arribava al món i va fer que el cantant es convertís en avi per setena vegada. De fet, només néixer, l'artista amb la seva exdona, Fabiola Martínez van ser els primers familiars que van visitar l'hospital a la nounada.

▶️ Vídeo del dia

«És maquíssima, no saps que maca és. És rosseta, amb ulls clars, maquíssima. Una monada de nena», deia per als periodistes que es trobaven davant del centre sanitari.

«He estat aquesta tarda amb elles, molt bé», explicava molt emocionat. Fins i tot va revelar com seia de bé la maternitat a la seva filla petita. «Claudia està desconeguda, de gran mare. Tot molt bonic», confessava.

La veritat és que des que la 'coach' es va convertir en mare, no ha parat de demostrar que està passant una etapa molt dolça. Justament, quan Micaela va fer tan sols un mes de vida va decidir publicar una imatge molt especial al seu perfil d'Instagram.

La mà de Claudia Osborne unida a la de la petita Micaela, era la tendra estampa que compartia la filla del cantant amb tots els seguidors d'aquesta xarxa social. «30/06/22, el dia que em va canviar la vida», començava escrivint.

«El dia que vaig sentir l'amor més gran que he sentit mai. Gràcies, vida per concedir-me-la i gràcies, Micaela, per escollir-me», es podia llegir a l'emotiva instantània que publicava Osborne. D'altra banda, també va voler agrair totes les felicitacions que havia rebut des que va donar a llum la seva filla.

«Vull, també, aprofitar el 'post' per donar-vos les gràcies a tots els que esteu escrivint-me per donar-nos l'enhorabona», continuava. «Sou moltíssims i em sento molt privilegiada per tenir una comunitat tan afectuosa com la que hem construït aquí. Gràcies, gràcies, gràcies», deia.

No hi ha dubte que l'arribada de la petita Micaela ha estat tota una alegria per a la família de Bertín Osborne. Com la mateixa filla del cantant va admetre, «és un somni fet realitat».

Primer pla de Claudia Osborne.
Claudia Osborne està gaudint del seu primer estiu com a mare primerenca | Europa Press

Bertín Osborne, sorprès per un nou membre que ha arribat a la família

Mentre que la filla petita de Bertín Osborne està vivint el seu «millor moment», la seva germana, Eugenia, també està travessant una molt bona època. Des que es va separar del seu marit i pare dels seus tres fills, Juan Melgarejo, la 'influencer' confessava que no volia tornar a enamorar-se. Tot i que la seva intenció era aquesta, la veritat és que l'amor finalment ha tocat a la porta.

Aquesta setmana ha estat enxampada passejant al costat d'un noi i se'ls ha vist molt còmplices. Al principi no es coneixia la identitat del misteriós home, però ara ja se sap qui és.

El seu nom és Miguel Barreiro i és professor universitari, llicenciat en un doctorat de Dret i Educació Executiva en Comunicació Estratègica per la Universitat de Columbia i fins i tot ha treballat per a les Nacions Unides.

Sens dubte, un currículum força complet el que té la nova il·lusió d'Eugenia Osborne. Només el temps determinarà si la filla de Bertín Osborne confirmarà públicament la seva relació amb el professor universitari o si, per contra, aquesta vegada s'estima més mantenir-se sota absoluta discreció.