Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Terelu Campos somrient

Terelu Campos fa el pas definitiu que deixa Carmen Borrego sense opcions

Terelu silencia la seva germana després de confirmar que ho farà nou anys després

Terelu Campos és una presentadora coneguda pel gran públic des de fa dècades. Aquesta ha travessat diferents etapes en els últims deu anys, si ens referim al seu pas per un programa tan icònic com Sálvame.

Terelu Campos va viure el més difícil de la seva vida en veure com li detectaven un càncer de mama quan era col·laboradora i presentadora del Deluxe.

Després d'uns anys en què es va sentir acompanyada pel programa de La Fábrica de la Tele, la periodista madrilenya va sortir de mala manera de Sálvame. I tot per defensar la seva germana Carmen Borrego.

Després d'uns anys fora del plató de Telecinco, Terelu tornava fa uns mesos com a presentadora, al principi, del nou Sálvame Limón. Si bé aquest espai amb prou feines va tenir èxit i va ser cancel·lat al cap de poques setmanes d'estrenar-se.

Terelu Campos dona la campanada per a sorpresa de la seva germana Carmen

La veritat és que Terelu, malgrat tot, va veure com els seus superiors li donaven la confiança de presentar divendres el programa de les tardes de Telecinco. I en els últims temps l'hem vist més assíduament conduir aquest format juntament amb María Patiño i Adela González.

Així doncs, la periodista s'ha fet un lloc definitiu a Sálvame. Ho ha aconseguit en una època en què no abunda la feina per a la filla de María Teresa Campos.

Terelu Campos i Carmen Borrego
Terelu Campos deixa sense paraules a Carmen Borrego | CANVA

I és que fa tan sols un mes, el programa que l'ha acollit com a col·laboradora durant els últims anys, Viva la vida, tancava. Ho feia per a desgràcia de Terelu i de la seva filla Alejandra Rubio.

Amb tot, després de gaudir d'unes vacances merescudes lluny dels platós, la televisiva torna més fort que mai a Telecinco. Ho farà amb un retorn inesperat que revelava aquest dimarts a Sálvame un col·laborador del programa.

En un moment donat, Rafa Mora confirmava els detalls de la notícia sobre Terelu. I quan la direcció li donava l'ok, aquest explicava a tot Espanya una bomba de notables dimensions. La veritat és que la periodista tornarà, nou anys després, a asseure's al Deluxe com a presentadora titular.

La filla de María Teresa Campos està molt contenta

El cas és que després d'una setmana d'aturada per vacances, el Deluxe tornarà aquest 19 d'agost a les pantalles de Telecinco i amb Terelu Campos agafant les regnes del programa.

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu Campos ha acceptat la proposta dels seus superiors | Mediaset

«Després de nou anys, aquest divendres, en directe i per a tots vosaltres, presenta Viernes Deluxe», sentenciava Mora.

Gairebé una dècada després de presentar per última vegada el longeu espai de Telecinco, Terelu se tornarà a sentir conductora del Deluxe. I ho farà amb magnificència després de la notícia que revelava la passada nit Diego Arrabal al seu canal de YouTube.

Torna a plató entrevistant la seva filla Alejandra

I és que la veterana periodista tindrà l'honor d'entrevistar en tornar al Deluxe una de les persones que mai no volia trepitjar l'esmentat plató.

Terelu Campos i Alejandra Rubio
Terelu Campos entrevistarà la seva filla Alejandra Rubio | GTRES

Una entrevista que genera molta expectació a la cadena de Fuencarral després que aquesta convidada s'hagi quedat sense feina.

Estem parlant de la filla de Terelu Campos, Alejandra Rubio, a qui veurem per primera vegada ser entrevistada per la seva mare en un plató diferent al de Viva la vida.

La realitat és que la noia renegava de Sálvame i afirmava que no tenia gens d'interès a acudir al programa on treballa la seva mare i la seva tia Carmen. Però finalment ha sucumbit a l'oferta de La Fàbrica de la Tele i donarà una entrevista en profunditat a la persona que més estima al món.