Irene Rosales

Irene Rosales ho dona tot per perdut en comprovar què fa el seu marit a les festes

Irene Rosales ha descobert el nou problema de Kiko Rivera

Irene Rosales va cridar l'atenció de la premsa des que va començar a sortir amb el fill d'Isabel Pantoja, però no ho va fer a propòsit. El seu entorn assegura que prefereix estar lluny del focus mediàtic perquè no vol incomodar el seu marit, tot i que és molt complicat. Tot li acaba esquitxant, fins i tot el que fa el DJ a les seves festes quan es pensa que ningú l'està mirant.

Irene Rosales ha descobert que Kiko ha tingut un problema al seu últim concert, cosa que demostra que està tot perdut. El fill d'Isabel Pantoja vol guanyar-se el respecte dels seus companys, però cada cop li ho posen més difícil perquè no hi confien. Ara, ha fet servir les seves xarxes socials per explicar el que ha passat, ja que no vol mirar cap a una altra banda.

Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales sempre ha cregut en el talent de l'artista | CatalunyaDiari

Irene Rosales ha llegit el missatge que ha escrit el seu marit i s'ha adonat que el que ha passat a l'últim esdeveniment ha estat injust. «La gent de Portonovo ahir va ser meravellosa, plovia, però allà estaven, saltant i ballant. La gent que va organitzar l'esdeveniment va ser fantàstica i molt amable», comença dient Kiko Rivera.

«Actuàvem a l'escenari de l'orquestra Olympus i el seu tècnic de so he de dir que és un terrible maleducat. Amb tota la intenció del món, i volent-me fastiguejar la nit, m'apagava el so, m'abaixava la música i m'apagava el micro. Quan tornava a pujar l'orquestra, però,  tot correcte i meravellós».

Irene Rosales està orgullosa del pare de les seves filles, ja que ha explicat el que ha passat sense perdre l'educació. «Et dic una cosa: ni amb mil orquestres teniu l'afecte de la gent que vam tenir ahir a la nit. Cal respectar l'artista que puja a l'escenari», diu el DJ al seu nou rival.

Irene Rosales sap quants diners entren a casa seva

Irene Rosales està cansada d'escoltar sempre les mateixes crítiques; sap que els seus detractors no tenen raó i no sap com aturar-los. Hi va haver un moment en què va pensar que podia controlar la situació perquè treballa a Telecinco i es podia defensar, però tot ha canviat. Ha donat el problema per perdut perquè no hi ha ningú que doni la cara pel seu marit i perquè ella ha deixat de ser tertuliana.

Primer pla d'Irene Rosales.
Irene Rosales vol el millor per la seva família | Telecinco

Irene Rosales va prendre una decisió fa unes setmanes: concedir una entrevista i parlar de tots els seus conflictes per resoldre certs assumptes. Sempre l'han acusat de guanyar diners gràcies a la família, però, en realitat, sempre ha mantingut al marge els Pantoja. Se centra en les situacions que l'afecten, no busca nous conflictes ni alimenta els que ja existeixen.

L'antiga col·laboradora té clar que els diners que entren a casa no venen de les exclusives que venen ella i el seu marit. El gruix principal dels ingressos familiars procedeixen del talent de Kiko Rivera, que cada cop actua en un escenari diferent. Ara, ha tingut una topada amb l'últim tècnic de so amb qui ha tractat, però aquest detall no li ha minat la moral.

Irene Rosales ha pres una decisió

Irene Rosales sap millor que ningú com funcionen els mitjans de comunicació i sap que defensar el seu marit és una tasca perillosa. Té molts rivals i estar del seu costat significa heretar una legió de detractors que fan molt de soroll. No obstant això, ella no té por i ha pres una decisió: donarà la cara pel pare de les seves filles fins al final.

▶️ Vídeo del dia

Irene Rosales sempre ha creugut en el talent del seu marit. Per això li ha decebut el que ha passat a la darrera festa. Els responsables de l'escenari li han pres el pèl, tot i que l'únic que ha fet ell és entregar-se al públic. En efecte, guanyar-se el respecte del món de la música està resultant molt complicat, no l'aconsegueixen entendre.