Primer pla de Makoke.

Makoke confirma que el bebè arribarà perquè el metge ha trobat un tractament

Makoke rep bones notícies

Makoke sempre sorprèn. I és que, pel que sembla, l'exdona de Kiko Matamoros sembla disposada a fer de la vida una festa.

Fa uns mesos s'obria el debat sobre la vida que porta Makoke. Iots, vacances permanents, tractaments de bellesa i menjars en restaurants gairebé cada dia posaven en alerta diversos periodistes. Com podia Makoke portar aquesta vida de luxe? D'on treia els diners la rossa col·laboradora per viure gairebé sense treballar?

Aleshores, només col·laborava a Viva la vida un dia per setmana. Ara que aquest espai televisiu ha dit adeu, ni això. Tot i això, les xarxes socials de Makoke són un festival d'oci i luxe.

A la platja, prenent el sol als iots, a photocalls, festes o practicant surf. Fa molts dies que és a Eivissa, torna a casa un temps i fa les maletes cap a algun altre destí paradisíac. Sens dubte, Makoke gaudeix de l'estiu i dels seus amics.

De fet, els dubtes sobre els diners de Makoke es van resoldre amb una suposada herència familiar. El seu ex apuntava que «desgraciadament els seus pares van morir i possiblement potser li ve d'aquí, eren una família acomodada».

Tot i això, Kiko també deia que «són sis germanes i li hauria embargat l'herència l'Agència Tributària». Makoke somriu i continua presumint de cos i gaudint de bons amics com Tony Spina.

Makoke i l'embaràs que li alegrarà la tardor

Makoke i Tony Spina van tenir una relació fugaç, després de coincidir en un reality. El seu amor va ser tant intens com fugaç i després de gairebé un any de relació, la passió es va apagar i van veure que eren incompatibles.

Tot i això, mantenen una bonica amistat i no han perdut el contacte. Makoke ha seguit soltera (actualment se la relaciona amb Javier Berrio), però Tony va començar una relació amb Marta Peñate, una altra de les triomfadores de Supervivientes d'aquest any.

Tony sempre ha volgut formar una família, una cosa que amb Makoke era biològicament complicada. Tanmateix, sí que ho aconseguirà amb Marta o això esperen. Així doncs, l'ex de Makoke i la seva xicota han anunciat que al setembre ella se sotmetrà a un tractament in vitro per tenir un bebè.

Imatge de Marta Peñate i Tony Spina.
L'ex de Makoke vol ampliar la família amb la seva xicota actual. | MTMAD
 

A Sálvame, que no se'n perden una, han volgut muntar el xou amb el tema i han portat Marta en una llitera d'hospital, simulant estar ja embarassada.

«Sincerament, estic il·lusionada i no vull endarrerir-ho gaire, ja que m'he de fer moltes proves i moltes coses», explica Marta. L'actual xicota de Tony només té un ronyó. «Els problemes nefrològics van acompanyats de problemes uterins moltes vegades i és el meu cas», ha confessat Peñate.

Makoke és molt fan de les celebracions, per la qual cosa segurament serà una de les convidades al casament de Tony i de Marta. Això sí, haurà d'esperar que neixi el bebè, ja que la intenció de la parella és primer ser pares i després, en un futur, celebrar el seu enllaç matrimonial.

El jardí de Makoke, el centre de la polèmica

Makoke sempre presumeix de xalet i són habituals les fotos a la seva terrassa, al costat de la piscina. L'immoble és ben conegut per Tony Spina, com també el coneix Kiko Matamoros, l'ex de la rossa influencer.

Ara, el jardí llueix visiblement deteriorat, una cosa en què s'ha fixat Socialité. Segons el pare d'Anita Matamoros, «m'és igual la vida d'aquesta senyora, del seu jardí i del gat que surt a les fotos. Jo, quan hi era, vaig contractar un jardiner i hi havia unes plantes de bambú molt boniques, però m'és igual».

Makoke, aquest estiu, tampoc trepitja gaire casa seva. Prefereix els carrers d'Eivissa, els iots i la platja.