Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Olga Moreno.

Olga Moreno confirma l'embaràs i assumeix que el bebè tindrà molts problemes

L'arribada d'un nadó a la família ho podria revolucionar tot

Semblava que, després de la separació, Olga Moreno passaria a un segon pla al món mediàtic, però res més lluny de la realitat. Ara, l'exdona d'Antonio David és més protagonista que mai. I segons sembla, ha estat ella mateixa qui ha confirmat l'embaràs, però sap que no serà gens fàcil.

Olga Moreno, la tercera en discòrdia

Ningú imaginava que, després de més de 20 anys de matrimoni amb Antonio David, Olga Moreno se n'anés a separar. Ni tan sols que ocupés la primera fila dels famosos amb més interès en l'opinió pública.

Olga l'únic que volia era portar una vida tranquil·la, i així ho va fer fins que va concedir una entrevista a Sálvame. En asseure's en aquesta cadira i parlar de les baralles judicials que mantenia amb Rocío Carrasco, tot va canviar.

Olga Moreno i Rocío Carrasco
Olga Moreno va concedir una entrevista parlant de les seves baralles judicials amb Rocío Carrasco | CatalunyaDiari

En aquell moment, a més, la filla de Rocío Jurado va protagonitzar un documental, la família d'Olga es va ensorrar i ella va acceptar participar a Supervivientes. I, encara que a l'illa assegurava que estava molt enamorada, la veritat és que només sortir-ne amb el premi a les mans, va dir adeu a l'exguàrdia civil.

Des d'aleshores, i ja van més de sis mesos d'aquella decisió, Olga ha protagonitzat dues portades a les revistes del cor. Unes que van servir per explicar-se davant l'opinió pública, però també per fer més gran la bretxa amb Rocío Flores.

Des d'aquelles publicacions, Olga i Rocío no mantenen la mateixa relació. Així és, perquè a la filla de l'Antonio David no li va agradar que s'assabentés d'aquestes portades alhora que l'opinió pública. I des de llavors, totes dues porten camins separats. Encara que, a les últimes hores, hi ha una cosa que els ha unit: la paraula embaràs.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores
No hi ha una bona relació entre Olga Moreno i Rocío Flores | Catalunya Diari

L'embaràs que ho està revolucionant tot

Des de fa uns quants dies, Rocío Flores és protagonista per un suposat nadó, un que estaria en camí i que seria fruit de la relació amb Manuel Bedmar. A més a més, el seu pare no va ajudar que aquestes xerrameques es calmessin.

«Ja ho sabia, sé que vol ser mare i a mi m'encantaria ser avi. El que ha explicat és real. Quan allò de Lola es va posar molt insistent i estava tota l'estona dient que volia un germà, encara que preferentment una germana», explicava.

Amb aquestes declaracions, però, l'excol·laborador de Sálvame no va aclarir la situació de la seva filla. Per part seva, Ro Flores tampoc ha dit res a la premsa, i és que s'ha cansat d'haver d'estar donant explicacions de tot.

Rocío Flores amb mala cara a un plató
Tothom parla del suposat embaràs de Rocío Flores | Mediaset

Però la veritat és que la seva relació travessa per moments molt delicats, i Olga Moreno ho sap. L'empresària té Lola en comú amb Antonio David, i coneix perfectament què suposa tenir cura d'algú.

Per això, Olga Moreno sap que no és el millor moment perquè Rocío tingui un nadó. Ara com ara, la jove està bregant amb molts problemes i entre tants, una gran baralla amb la seva parella.

Sí, perquè fa uns dies era Manuel Bedmar qui feia revolucionar la premsa rosa amb unes declaracions incendiàries. Segons sembla, el jove no passa per un bon moment pel que fa a salut.

I, contra tot pronòstic, es troba sense la companyia de la seva xicota, qui va preferir gaudir de la fira de Màlaga amb familiars i amics i deixar a casa la seva parella.

«Una persona que et cuidi quan estiguis malament, que miri per tu. No que estigui tot el dia de festa cap amunt i cap avall. Per a festes qualsevol persona val», va escriure Manuel a les seves xarxes.