Primer pla de Bertín Osborne

Bertín Osborne descobreix on s'amaga la seva filla Eugenia després de la polèmica

Bertín Osborne s'ha assabentat que la seva filla ha fugit de Madrid

No hi ha cap dubte que Bertín Osborne és un dels grans cantants del país que continua triomfant allà on va. L'intèrpret es va llaurar la seva carrera professional, inicialment, al sector de la música, però durant aquests últims anys ho ha compaginat amb una altra feina.

Des del 2016, l'exmarit de Fabiola Martínez té el seu propi programa a Telecinco, Mi casa es la tuya, on els seus convidats són alguns dels personatges més famosos del país.

Així mateix, l'èxit que aconsegueix amb cada nou programa ha fet possible que la seva carrera avanci per bon camí. Tanmateix, en l'aspecte personal ha patit algun revés, sobretot pel que fa a la seva vida sentimental.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family
La parella se separava després de 15 anys junts. | GTRES
 

I és que l'any passat se separava de Fabiola Martínez. Tot i que el matrimoni va acabar bé, la veritat és que més d'una vegada ha afirmat que enyora l'època en què estava en família.

Això sí, el cantant té una companyia espectacular, que són els seus cinc fills. De fet, justament un es troba al focus mediàtic perquè ha ensenyat públicament la casa on viurà la resta de l'estiu.

La luxosa residència familiar de Bertín Osborne

Així mateix, Bertín Osborne ha descobert que la seva filla, Eugenia Osborne, ha decidit prendre la decisió de passar les vacances allunyada de Madrid. La influencer, que resideix a la capital, ha volgut gaudir de la platja i dels dies assolellats a Jerez de la Frontera.

La veritat és que tothom pensava que Eugenia romandria durant un curt període de temps allà. Tot i això, els seus seguidors d'Instagram han vist que Eugenia ha optat per passar la resta de l'estiu a la localitat gaditana.

Imatge de Bertín Osborne i la seva filla Eugenia Osborne
La filla de Bertín Osborne se n'ha anat a la localitat gaditana. | Instagram (@eugenia_osborne)
 

El motiu seria que, en aquell lloc, disposa de la residència luxosa de la família. Per això és un espectacular refugi per passar les vacances. A més, podrà recordar alguns moments de la seva infància.

Com era evident, la influencer no ha dubtat a mostrar als seus fans d'Instagram l'espectacular casa. Així mateix, a la imatge que ha publicat es pot apreciar que la residència està envoltada de naturalesa. Una gran quantitat d'arbres i un jardí molt ampli són alguns dels aspectes que fan que el lloc, segurament, faci molta enveja a més d'un.

«Per fi a casa! No veia el moment de veure aquests arbres, aquests murs i teulades. I començar a assaborir els moments que tinc en família aquí», escrivia il·lusionada.

D'altra banda, la residència té un estil rústic que encara la fa més especial. Per això, tant el disseny exterior com interior es manté des que es va adquirir per l'elegància que transmet.

Sens dubte, Eugenia Osborne ha escollit un lloc idoni per desconnectar de l'estil de vida que duia a Madrid. I és que Eugenia s'ha convertit en una gran influencer. De fet, el seu estil per a la moda han fet que se la convidi a esdeveniments i celebracions de categoria.

Per aquesta raó, li ha anat molt bé allunyar-se durant un temps de la gran ciutat per tornar amb més força que mai al setembre. Això sí, encara que es trobi a la localitat gaditana allunyada de la seva família, que és a Madrid, potser rep la visita de Bertín Osborne o dels seus germans.

Els plans de Bertín Osborne

Així mateix, Bertín Osborne es troba feliç després que tot vagi a la perfecció dins de la seva família. La veritat és que ell tampoc no es pot queixar perquè té l'agenda completa aquest estiu.

Justament amb motiu dels seus 40 anys a la música, el cantant ho ha volgut celebrar oferint als seus fans una petita gira per alguns llocs d'Espanya. Alacant, Las Palmas, Tenerife i Albacete són alguns dels llocs afortunats que podran escoltar en directe els èxits de Bertín.

D'altra banda, i com Eugenia, l'ex de Fabiola Martínez també s'està preparant de cara a la nova temporada. Segurament, estarà planejant les noves visites que rebrà a Mi casa es la tuya.