Primer pla de María Patiño plorant

María Patiño es queda sense feina i culpa els seus caps pel que ha passat

Patiño va ser apartada de 'Sálvame'

María Patiño s'ha posat al capdavant de Sálvame durant aquests últims dies. Els problemes d'afonia de Jorge Javier i l'absència d'Adela González l'han col·locat al capdavant del format. Aquest dijous estava previst que es posés davant de les càmeres, però no va ser així.

Els espectadors que van encendre la televisió a les 16:00 es van trobar amb una situació una mica dantesca. Al plató es presentava per sorpresa la nova substituta de la periodista. Es tractava d'Isa Pantoja, que durant uns minuts es va posar al capdavant del format.

Això sí, de fons, a la pantalla, es podia veure Patiño, que simulava estar emmordassada. Un cop més, l'espai de Telecinco buscava jugar amb l'espectacle. I en aquesta ocasió van intentar treure partit a la presència de la filla de la 'tonadillera'.

Començava dient als espectadors que «espero que no trobin a faltar» la periodista, «perquè jo ocupo el mateix espai a la pantalla». Ha assegurat que després de «13 anys s'ha parlat moltíssim de mi, de vegades bé i d'altres no tan bé». Per això entenia que havia arribat la seva hora.

Al final, i sota una enorme expectació, va revelar els motius pels quals havia acceptat la invitació del magazín. Era molt estrany que anés a Sálvame sense que hi hagués un motiu de pes que l'empenyés a participar en el format.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
María Patiño va ser desplaçada de l'espai de Telecinco. | Europa Press
 

Després de tant de temps, era una de les poques col·laboradores de la cadena que mai havia trepitjat el plató. Darrere d'aquesta decisió s'amagava una raó familiar.

María Patiño escoltava les explicacions tancada en una sala. «Hem tingut una relació complicada, però els amors difícils són els més estimats i estimo moltíssim la meva cosina Anabel», va dir. Aquella mateixa nit es jugava l'expulsió de Supervivientes i va intentar fer un últim esforç per salvar-la.

Tanmateix, sembla que la seva presència no va ser suficient perquè continués a Hondures. «Per ella soc avui aquí. Per primera vegada, em sento al plató de Sálvame amb un objectiu, aconseguir que se salvi i arribi a la final», va apuntar.

Va acabar tranquil·litzant entre rialles els espectadors per la situació de la presentadora titular. «No es preocupin que està perfectament», va apuntar. La relació tant amb la periodista com amb el programa és molt bona, com es va poder comprovar dijous.

Tot i les diferències que van mantenir en el passat, tot sembla haver quedat enrere. Es va encarregar de cedir el testimoni a la periodista, qui emocionada va voler dedicar unes paraules boniques a la jove. «No m'has fet mai una estirada d'orelles i m'has donat el meu lloc com a professional», va agrair.

María Patiño va tornar al plató com una estrella

María Patiño va acabar entrant al plató uns minuts més tard. Ho va fer com una reina, agafada en braços pels seus companys i deixant molt clar quin era el seu lloc. Ha aconseguit moltes vegades fer que tothom se n'oblidés de Jorge Javier.

Fins i tot, li va confessar a la substituta que havia estat a l'altura i que tenien pendent una conversa. I no només pel concurs de la seva cosina. A partir d'aquí tot va tornar a la normalitat.

Captura d'Isa Pantoja presentant 'Sálvame'.
Isa va 'segrestar' María Patiño. | Mediaset
 

Isa Pantoja es va asseure al programa com una col·laboradora més, però rebent els elogis dels seus companys. Era la primera vegada que es posava al capdavant d'un espai i se'l va poder veure molt còmoda abordant els temes de cor.

En qualsevol cas, María Patiño pot estar tranquil·la. La seva feina no corre perill. Continua sent una de les preferides pels espectadors per conduir l'espai de les tardes de Telecinco.