Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores es queda de pedra i assumeix la seva mentida

Han desemmascarat Rocío Flores

Rocío Flores fa anys que no manté cap mena de relació amb la seva mare després del moment violent que ella va protagonitzar i pel qual va ser condemnada. Des d'aleshores, no ha dubtat a culpar algú públicament d'aquesta separació. Ha assenyalat Fidel Albiac, el marit de Carrasco, i ha assegurat que es comportava malament amb ella i amb el seu germà.

És més, la família mediàtica també ha assenyalat el sevillà com al responsable que la seva dona no vulgui mantenir amb la noia. Tot això, però, ara ha estat desmentit per algú que el coneix, un excompany d'universitat. Aquest ha deixat clar que res és com s'ha explicat.

Muntatge fotogràfic de Rocío Flores i Fidel Albiac.
Les paraules de Rocío Flores sobre Fidel Albiac han estat desmentides per una persona anònima. | CatalunyaDiari
 

Rocío Flores queda desemmascarada

La filla d'Antonio David ha carregat constantment contra Fidel i en aquesta posició ha trobat el suport del seu pare i d'altres familiars. L'han acusat d'una infinitat de coses: d'interessat, d'ambiciós, de manipulador... Tot això sense proves.

Els qui el coneixen de debò han negat en tot moment que sigui així. I ara ha sortit una nova persona que l'ha defensat. Ens estem referint a un company d'universitat que ara ha decidit parlar al portal Algo Pasa TV.

Rocío sap que Albiac va estudiar Dret a la Universitat a distància de Madrid, on sí que va haver d'anar per fer els exàmens. I així va ser que va coincidir en diferents ocasions amb l'home que ara ha volgut sortir a defensar-lo.

Imatge de Fidel Albiac passejant pel carrer
Rocío Flores s'ha assabentat que un antic company d'estudis de Fidel Albiac l'ha defensat. | GTRES
 

Aquest testimoni ha explicat que «fèiem els exàmens junts de diferents carreres, ell, Dret, i jo, Psicologia. Sempre coincidíem a les convocatòries».

A més, ha deixat una cosa molt clara: «No és l'ogre que ens volen fer creure que és, és un home molt agradable». Tant és així que ha relatat que un cop, fins i tot, el marit de Carrasco va tenir un detall molt bonic amb una altra companya. Ha explicat: «Me'n recordo d'un dia en concret que una noia va arribar tard i no volien deixar-la entrar a un examen».

«Ell va intervenir perquè la poguessin deixar fer-lo. Li va dir a la professora: 'Pobra noia, mira com ve, està molt nerviosa. Vinga, deixeu que el faci'».

Rocío Flores ha vist com surten a la llum noves dades que la posen en evidència

La germana de David Flores ha pogut comprovar que no només aquest últim testimoni desmenteix els seus plantejaments sobre Fidel Albiac. De la mateixa manera, ho han fet les més recents declaracions de la seva mare a la segona part de la seva docusèrie.

En efecte, Carrasco ha deixat molt clar que el seu xicot no és aquell home despietat que insultava els seus germans, com s'havia insinuat. Ho ha exposat explicant com va ser l'arribada de Gloria Camila i José Fernando a la família després de ser adoptats el 1999. Ha relatat: «Ell estava boig amb tots quatre, amb els meus dos fills i amb els meus germans».

«Tinc records meravellosos d'aquell José Fernando fent trapelleries de vegades amb el seu cunyat, com ell li deia. I, de vegades, també amb la renyina del cunyat, perquè tot no se li pot permetre».

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
Rocío Flores també ha estat desmentida per la seva mare pel que fa a Albiac. | Europa Press
 

▶️ El hijo de Concha Velasco, asustado al ver con quien comparte su madre la residencia

A això ha afegit: «Tinc records meravellosos jugant amb Gloria, amb Rocío i amb José. Amb una pissarra els hi feia endevinalles per veure qui era el primer que les endevinava. Eren nens intel·ligents i això a ell el motivava moltíssim».

Google News ja ha tornat a Catalunya. Segueix-nos ara, clicant aquí i no et perdis les teves notícies preferides.