Primer pla de Patricia Pardo presentant El programa de Ana Rosa

Patricia Pardo i els crits que l'han obligat a parlar de la crisi amb els seus

Patricia Pardo no esperava que això anés a passar

Patricia Pardo no ha pogut evitar passar per alt els crits que han provocat una de les guerres mediàtiques més grans de la història. La periodista s'ha vist obligada a parlar amb el seu cercle més proper de tot el que ha passat les últimes hores.

Des que Ana María Aldón va decidir fer les maletes i desaparèixer del mapa, no es parla de res més. Durant el mes que ha estat fora de casa, els rumors de separació entre la dissenyadora i Ortega Cano no han deixat de créixer.

Tot i que l'exconcursant de Supervivientes va assegurar que segueix vivint i dormint amb el seu marit, les polèmiques declaracions que va oferir en Déjate querer, han avivat encara més la flama. Durant la seva entrevista amb Toñi Moreno, la gaditana va assenyalar Gloria Camila com una de les persones que havien posat en perill el matrimoni.

«És el meu marit qui hauria d'haver posat límits. Penso que hi podria haver hagut solucions. Per a mi, una cosa important, hauria estat que digués "aquesta és la meva dona i la respecteu, tant si us agrada, com si no"».

Aquest dimecres, 20 de juliol, i després d'aquest tens moment, Patricia Pardo es va quedar totalment muda en veure Ortega Cano perdre els papers com mai abans ho havia fet. Després que en Sálvame asseguressin que s'havien separat, el dretà no va dubtar a atacar-los durament.

Patricia Pardo a 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo es queda sense paraules en sentir els crits. | Catalunya Diari

«Vull dir que li queda poc a Telecinco per posar fi a la meva vida, estan a punt d'aconseguir-ho. Ja no tinc forces… Estic abatut de la manera tan cruel amb què em tracten. Jo no els he fet res, al contrari. Els he fet guanyar molts diners, però de la manera que m'estan tractant i amb tot el que he patit en la meva vida, no puc més», va assegurar el mestre a veus. «Sálvame són enemics meus».

Ara, Patricia Pardo ha comentat amb la resta dels seus companys d'El programa del verano aquesta preocupant sortida de to.

Patricia Pardo no calla

Patricia Pardo ha decidit explicar tot el que pensa sobre la darrera intervenció televisiva d'Ortega Cano. Aquest dijous, 21 de juliol, la presentadora i la resta de col·laboradors d'El club social del programa van dedicar part de la seva emissió a comentar aquest moment històric.

L'actual parella de Cristian Gálvez no pot comprendre com Ortega Cano ha estat capaç de culpar Telecinco dels seus problemes familiars, ja que han estat la seva filla i la seva dona les que s'han dedicat a treure els draps bruts als platós de televisió.

«Em sembla injust», ha assegurat Patricia Pardo, després de veure el vídeo complet del torero en Sálvame. «Està molt enfadat després de les declaracions de la seva dona Ana María Aldón. Aquest matís és important», va dir, fent èmfasi en les paraules «la seva dona».

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
El matrimoni està travessant una forta crisi. | CatalunyaDiari

La presentadora de Telecinco ha deixat molt clar que a qui hauria de demanar explicacions de tot el que ha passat és a la seva dona, i no assenyalar els mitjans de comunicació com els culpables directes de la seva desgràcia.

«No sembla estar enfadat amb la seva dona i culpa els mitjans de comunicació», va apuntar Patricia Pardo, visiblement molesta.

D'altra banda, Joaquín Prat ha assegurat que entén perfectament la sortida de to que ha tingut el mestre. «Jo entenc la reacció d'Ortega Cano, està entre l'espasa i la paret».

«La seva dona diu clarament que una de les grans enemigues del seu matrimoni és la filla del seu marit. I tot això provoca comentaris a diferents tertúlies. És veritat que la víctima col·lateral és ell, però el que propicia tot això són les reiterades manifestacions de la seva dona».

Google News ja ha tornat a Catalunya. Segueix-nos ara, clicant aquí i no et perdis les teves notícies preferides.