Fotomuntatge de les cares de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban

Jesulín de Ubrique ja sap que Belén Esteban vol tornar perquè s'ha quedat amb ganes

Jesulín de Ubrique comprova que Belén ha pres una cridanera decisió

Jesulín de Ubrique és sabedor que Belén Esteban té unes ganes 'boges' de tornar a la feina. Ja fa molt de temps el que la princesa del pueblo ha estat apartada dels platós de televisió i no per voluntat pròpia, precisament.

El que va passar el darrer 25 d'abril en el plató de Sálvame va ser un punt d'inflexió en la seva vida. El programa va pensar una prova en 'mode Supervivientes' per als col·laboradors, però no va ser un gran dia per a Belén.

La veritat és que aquella tarda va canviar completament la vida de la madrilenya. Va veure com les seves il·lusions de continuar amb la seva plàcida vida s'ensorraven en qüestió de segons. Belén va veure les estrelles quan, després d'una caiguda que la va trencar completament, va notar que alguna cosa greu li havia passat a la cama dreta.

Captura d'imatge de 'Sálvame'.
Belén Esteban ja ha deixat enrere aquell dur episodi que li va canviar la vida. | Mediaset

Jesulín de Ubrique sabia que la mare de la seva filla volia tornar

El cas és que s'havia trencat la tíbia i el peroné i va haver de passar per quiròfan per recompondre el seu malparat cos. Finalment, i després d'una lenta, però constant recuperació, Belén va poder sortir del forat en què es va veure ficada. No ha estat fàcil, però amb l'ajuda dels seus, que no l'han deixada mai, ha vist la llum.

Ara, mira enrere pensant que el seu patiment ja és passat i només vol mirar cap al futur. La realitat és que Belén està cada dia més animada. De fe, aquesta nit Espanya s'aturarà per veure el retorn de l'ex de Jesulín d'Ubrique al plató del Deluxe.

Sens dubte, l'entrevista que oferirà la madrilenya a les 23.00 serà una de les més emotives que podrà donar la televisiva des que és a la televisió. Com bé sap la col·laboradora de Sálvame, una no és conscient de com és d'important la salut fins que la perd.

El torero d'Ubrique, atent davant del que pugui passar aquesta nit

Una reflexió que segur que Belén comparteix i que l'ha feta veure la vida d'una altra manera des d'aquell accident de fa tres mesos.

Aquesta nit, el Deluxe es vestirà de gala per rebre l'ex de Jesulín de Ubrique, que tornarà a obrir un canal. Ho farà per explicar als espectadors de Telecinco que amb força de voluntat es poden superar els problemes per molt greus que siguin.

Primer pla de Belén Esteban somrient
Belén Esteban torna al 'Deluxe' amb molta il·lusió. | GTRES

Aquesta setmana, ja vèiem a Belén tornar a la vida normal quan va acudir al concert de Rosalía al costat de la seva família. La veritat és que s'ho va passar com una nana veient l'ídol de la seva filla Andrea donar-ho tot en l'escenari del WiZink Center. Un recinte que es va quedar petit per rebre la catalana, que des de fa temps ja és tota una estrella internacional.

Durant el concert, fins i tot vam poder veure la bona de Belén intentar ballar des del seu seient VIP a la grada del recinte madrileny. Això sí, encara ha de tenir molta cura perquè per caminar encara necessita unes crosses. Si fa un pas en fals, es pot enfonsar de nou i no ho desitja per res del món.

Jesulín de Ubrique estarà ben atent a l'entrevista que oferirà la mare de la primera filla en horari de màxima audiència. De segur que pren nota de tot el que ens explicarà en una xerrada amb Jorge Javier que es presenta inoblidable.