Muntatge Fabiola i Bertín Osborne

Bertín Osborne s'enfonsa en conèixer la decisió final de Fabiola

Bertín mai va tancar les portes a una possible reconciliació

Bertín Osborne mai ha tancat les portes a una possible reconciliació amb Fabiola Martínez. Des que es van separar el gener de l'any passat, sempre s'ha especulat sobre el tema. O si més no, ell sempre s'ha mostrat disposat a solucionar aquestes diferències que els van portar a trencar després de dues dècades junts.

En una entrevista que concedia recentment ell a Viva la vida deixava entreveure que l'última paraula la tindria la veneçolana. «En cas de parlar, hauria de ser ella la que em donés a mi una segona oportunitat. No vinc jo ara amb exigències», assenyalava.

Malgrat tot, Bertín confessa que la relació que manté amb la mare dels fills és excel·lent. «Separats estem molt bé», apuntava. Segons la seva opinió, «quan ens veiem ho gaudim el doble i som més amics que abans», admetia amb certa nostàlgia.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez.
Bertín Osborne sempre ha confiat en la reconciliació | GTRES

Mai no ha descartat la possibilitat que hi hagi una segona oportunitat. Però la que evita pronunciar-se sobre el tema és la seva exdona. Quan se li pregunta per aquest tema, no deixa precisament oberta la porta al retrobament.

Entén que és una etapa de la seva vida passada i que ara li toca girar full. Va romandre molt de temps a l'ombra de l'artista, però ara li ha arribat el torn per 'volar' en solitari. Sol optar gairebé sempre per guardar silenci, però les últimes hores ha volgut enviar un missatge a través de les xarxes socials.

És una reflexió molt profunda que podria tenir un destinatari clar. «Ser conscient dels finals és tan important com reconèixer els inicis. Saber tancar aquelles portes que no et porten enlloc és difícil, però hi ha tantes finestres per on et pots treure...», va escriure ella.

Amb aquest text va voler compartir unes quantes imatges amb el seu grup d'amigues.

Sens dubte, és una indirecta a Bertín Osborne. És possible que estigui cansada dels continus rumors que circulen sobre una possible reconciliació. Entén que el cantant ja forma part del passat i no contempla per ara tornar al seu costat.

Ella deixa clar quines són les seves intencions a curt termini. Està gaudint al màxim de la solteria envoltada d'amics i bolcada a cura dels seus fills.

Encara que hi hagi entesa entre tots dos i es vegin molt sovint, no se li passa pel cap tornar a tenir una relació amb ell. A més de tenir dos fills en comú, també estan molt implicats a la Fundació que porta el nom de l'artista.

És habitual que coincideixin en els diferents esdeveniments que organitza aquesta entitat. Estan molt implicats a l'hora d'ajudar aquelles famílies que tenen algun petit amb discapacitat.

Bertín Osborne descarta tornar a enamorar-se

Bertín Osborne no tanca les portes a Fabiola, però sí que descarta començar una nova història d'amor. «No em ve de gust res, no saps la mandra que em fa», confessava fa uns dies a Viva la vida.

«Ni vull, ni en tinc ganes, ni el busco, ni res que se li sembli», afegia. Va parlar sobre el tipus de relació que manté amb la veneçolana. «Nosaltres coincidim en mil coses de la vida, però hi ha moments en què la convivència és complicada», va explicar.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family
El cantant i la veneçolana acostumen a coincidir força sovint | GTRES

El que més l'inquieta en aquests instants és l'estat del seu fill Kike. «És un tema de preocupació. No només meu, també de qualsevol pare que tingui un fill com el meu, que són milers», apunta.

Bertín confessa que «és estar amb el cor a la boca i l'estómac buit. No hi ha manera de preveure com acabarà un nen com els nostres», admetia amb resignació.

▶️ La presentadora Anne Igartiburu tiene nueva pareja y sabemos quién es