Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban ja li ha confirmat a la seva filla la decisió sobre l'embaràs

La col·laboradora de'Sálvame' ha estat preguntada pel naixement del fill de Jesulín i María José Campanario

Aquests últims dies, Belén Esteban no donava crèdit a les notícies que ha estat escoltant en relació amb el seu exmarit Jesulín de Ubrique. I és que el tercer fill en comú del torero i María José Campanario va néixer el 7 de juny passat, a les 22:45, en un hospital de Jerez.

La periodista ha descobert que ja ha nascut el nou germanet de la seva filla Andrea Janeiro, un nen. Segons Sálvame, porta el nom d'Hugo i no d'Humberto com es rumorejava des del principi.

El matrimoni hauria optat per posar al seu petit un nom més modern que Humberto, encara que s'esperava que fos l'elecció final. Hauria estat en honor al pare de Jesulín, qui va morir fa aproximadament dos anys.

Tot i això, encara que ja se sap el nom del nadó, encara falten més detalls per saber que, per descomptat, el torero i l'odontòloga han de treure a la llum. Però, malauradament, aquestes noves informacions no arribaran aviat, si més no de moment.

Muntatge de Belén Esteban, Jesulín i María José Campanario
Belén Esteban ha pres una dràstica decisió respecte al naixement del fill de Jesulín i María José Campanario | Instagram - GTRES

I és que Jesulín de Ubrique i María José Campanario no tenen pensat trencar el seu silenci, no fins que es publiqui la seva exclusiva acordada amb ¡Hola!, segons el que es rumoreja. Tot i això, altres membres de la seva família, com Beatriz Trapote, dona de Víctor Janeiro, no han dubtat a pronunciar-se sobre el naixement del seu nebot.

D'altra banda, ningú no ha pogut evitar posar el focus d'atenció a Belén Esteban. Volen saber què ha de dir sobre l'arribada al món del tercer germanet de la filla Andrea Janeiro.

Belén Esteban ha pres una dràstica decisió

La col·laboradora de Sálvame va ser vista sortint de casa seva i es dirigia a pujar al cotxe, rumb a la seva propera sessió de rehabilitació pel trencament que va patir tot just un mes enrere. Tot i així, va ser increpada per uns quants periodistes que desitjaven conèixer l'opinió de la 'princesa del poble' sobre el naixement del nadó del torero i l'odontòloga.

«Has felicitat ja Jesús i María José?», va ser la pregunta que més van repetir a la de Paracuellos quan sortia del seu habitatge en una llitera. Fins i tot el van arribar a qüestionar sobre si la seva filla Andrea Janeiro ja era a l'hospital gadità amb el seu pare.

No obstant això, Belén, molt reservada davant les imminents preguntes dels reporters de diferents mitjans, no va pronunciar ni una sola paraula sobre això. De fet, la seva única resposta va ser el característic gest de comiat que va fer per dir «adeu» als periodistes presents.

Belén Esteban somrient amb una jaqueta vermella.
Belén Esteban ha evitat pronunciar-se | GTRES

Tot i desconèixer si la 'princesa del poble' ja ha felicitat el matrimoni, el cert és que hi ha la possibilitat que aquesta els hagi expressat la seva enhorabona per privat o a través de la seva filla Andreíta.

Sembla que, aquesta vegada, Belén Esteban no vol felicitar públicament la parella com ho va fer en el seu moment quan va saltar la notícia que tornarien a ser pares. Belén prefereix mantenir-se al marge.

La reacció d'Andrea Janeiro davant del naixement del seu germà petit

En canvi, el que sí que es coneix és la reacció d'Andrea Janeiro. Així mateix ho ha comunicat la col·laboradora de El programa de Ana Rosa, Paloma García-Pelayo.

«Està Jesús amb ella (referint-se a María José Campanario), ha estat en tot moment i també sé que els germans estan molt contents, fins i tot Andrea que està molt contenta segons em diuen fonts molt properes», explicava la periodista.

A més, ha assegurat que la filla de Belén Esteban «aviat anirà a l'hospital de Jerez per conèixer el petit». Alhora, s'està esperant que Julia Janeiro també aparegui pel centre sanitari per conèixer el seu germà petit, ja que encara no ha pogut acudir perquè estava fent l'examen de conduir.

«Julia Janeiro no coneix encara el seu germà perquè està a Madrid amb el carnet de conduir. Anirà pròximament amb el seu xicot, Tommy, a conèixer-lo», comunicava Alexia Rivas, tertuliana a Ya son las ocho.

De moment, caldrà esperar si Belén Esteban decideix trencar el silenci davant l'arribada del germà de la seva filla Andrea. Tot i això, per ara, la tertuliana no té intenció de fer-ho. Tot just apareix o s'expressa públicament des que va patir l'accident a Sálvame. Veurem si alguns col·laboradors d'aquest programa intenten treure la seva opinió i si es confirma que la 'princesa del poble' ha felicitat el matrimoni.