Membres de la sèrie Aída

Tres membres de la sèrie 'Aída' que han mort i no ho sabies

L'èxit i la tragèdia han acompanyat la sèrie Aída a parts iguals

Des de la seva estrena el 2005, la sèrie Aída es va convertir en un complet èxit. El que va néixer com a spin off de 7 vidas, va aconseguir conquerir el públic gràcies al seu peculiar humor i als seus entranyables personatges.

Tant és així que va aconseguir romandre gairebé 10 anys en antena. Una gesta que li ha valgut el títol de 'comèdia espanyola més longeva de la televisió'.

Tot i el caràcter còmic d'aquesta producció, el cert és que el drama s'ha acarnissat amb les persones que l'han feta possible. Ja són tres les morts relacionades amb la sèrie Aída que hem de lamentar. Fem un repàs.

Carla Revuelta, directora de la sèrie Aída

La mateixa directora d'aquesta meravellosa sèrie ens va deixar el 2013, un any abans que Aída posés punt final a la seva història. A més, també va exercir d'editora durant cinc anys.

Directora de la sèrie Aída
La directora de la sèrie Aída, Carla Revuelta | GTRES

Havia estudiat a la Universitat d'Alcalá i a més de la sèrie Aída, també va treballar en altres ficcions exercint diferents rols. 7 Vides, Los Quien, Fenómenos o Policías, en el corazón de la calle en són algunes.

Tot i això, la seva carrera professional i la seva vida es va truncar a causa de l'accident ferroviari d'Angrois. El tren, que anava des de Madrid a Ferrol, va descarrilar tan sols 3 quilòmetres d'arribar a Santiago de Compostela. Aquest tràgic esdeveniment els va costar la vida a 80 persones, entre les quals hi havia Carla Revuelta.

Secun de la Rosa, que encarnava Toni Colmenero a la sèrie Aída, no va trigar a mostrar els seus condols. «El tren s'ha emportat moltes vides, entre elles una companya la nostra meravellosa plena de plans i somnis de somriure gran. Quina pena».

Concha Hidalgo, Emilia a Aída

Concha Hidalgo era una actriu logroñesa que vam poder gaudir a la sèrie Aída fent el paper d'Emilia, una de les amigues d'Eugenia. Tot i això, el seu llegat artístic va molt més enllà, ja que va fer cinema, televisió i teatre.

Va participar en obres clàssiques de la talla de Fuenteovejuna, La casa de Bernarda Alba o Romeo y Julieta. A la pantalla gran la vam poder veure a La mitad del cielo (1986), Matador (1986) i Pájaros de papel (2010). També va tenir la sort de treballar en les sèries més populars com La que se avecina, El Comisario i Águila Roja.

L'actriu Concha Hidalgo
L'actriu Concha Hidalgo a un dels seus papers | Mediaset

El 2019 i amb 95 anys ens va deixar per sempre. Tanmateix, no han transcendit les causes de tan trista pèrdua per al món de la interpretació.

Pedro Rebollo, Rafael a Aída

L'última mort de la sèrie Aída que hem de lamentar és la de Pedro Rebollo. La seva lluita contra el càncer el va mantenir lluny dels escenaris a l'última etapa de la seva vida.

Amb 59 anys, l'actor tenia una extensa trajectòria a la televisió, ja que ha format part d'innombrables sèries espanyoles. El Comisario, Los Serrano, Doctor Mateo, El Internado, Hospital Central o El tiempo entre costuras, per citar-ne algunes.

Actor Pedro Rebollo
L'actor aragonés va compaginar el teatre amb el cinema i la petita pantalla | Cedida

Es va formar a l'Escola Municipal de Teatre de Saragossa i va destacar també pel seu treball actoral a moltes companyies aragoneses. A Pedro Rebollo tampoc se li va resistir el cinema, ja que va participar en diverses pel·lícules com Isi Disi 2: Alto voltaje o Jamón, Jamón.

El seu pas per la sèrie Aída va ser força discret, ja que únicament va participar en un episodi. Hi encarnava un alcohòlic d'Alcohòlics Anònims al qual acudeix la protagonista de la sèrie.