Rafa Nadal i Xisca Perello

L'amiga de Rafa Nadal explica què ha passat amb el bebè de Xisca Perelló

Surt a la llum la realitat de l'embaràs de la dona de Rafa Nadal

Rafa Nadal està pletòric després d'haver guanyat el seu catorzè Roland Garros. I això, malgrat el problema que té al peu, que no el deixa gaudir del tot aquest èxit inigualable per a l'esport espanyol.

La veritat és que el tema recurrent durant els dies posteriors a la victòria de Nadal al torneig parisenc ha estat com es podrà recuperar d'aquesta maleïda lesió. Un problema físic que fa perillar que pugui jugar a Wimbledon. Però el cas és que hi ha un altre assumpte que interessa, i molt, a la premsa rosa.

Ens referim al tema de què no s'ha parat de parlar des de fa dies i que versa sobre la futura paternitat del tenista balear. Rafa Nadal, feliçment casat amb Xisca Perelló, la seva nòvia de tota la vida, podria estar esperant el seu primer fill.

Rafa Nadal veu com la seva amiga parla del possible embaràs

Fins ara només són rumors, però després de veure Xisca Perelló al torneig de Roland Garros, les especulacions han començat.

La jove portava roba bastant ampla i fins i tot anava amb mascareta quirúrgica en algunes ocasions, i les alarmes s'han disparat. Per tant, no seria estrany que d'aquí a un temps el matrimoni comuniqui públicament la bona notícia.

Fotomuntatge de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Rafa Nadal i Xisca Perelló: el gest que ha generat tants rumors | GTRES

De moment, ha quedat clar que és un tema del qual ni Rafa ni Xisca volen parlar, però la premsa del cor ha posat l'objectiu a l'entorn del manacorí. Per exemple, han parlat amb una persona que coneix molt bé el seu entrenador, Carles Moyà.

Fa unes hores, Carolina Cerezuela, la dona de Carles, ha ofert unes breus declaracions a Europa Press en què ha respost al rumor que Xisca Perelló podria estar embarassada.

Carolina Cerezuela no es pronuncia sobre l'embaràs

La coneguda actriu no ha aclarit res sobre el tema del moment. «No us puc dir res, no en tinc ni idea», revela Carolina, el marit de la qual, Carles Moyà, és una de les persones de confiança del tenista.

Carolina Cerezuela i Carles Moyà en un photocall
Carolina Cerezuela no ha deixat clar si hi ha embaràs | Europa Press

Admetent que seria una gran notícia, Carolina ha parlat bé de Xisca, amb qui té molt bona relació. «És adorable. Molt discreta i senzilla», ha dit.

El cas és que, tot i que té informació fiable sobre aquest tema, Carolina es vol mantenir al marge. Sosté que, «encara que no podem obviar el tàndem meravellós i perfecte que formen Rafa i Carles, són temes que no tenen a veure a mi, i no n'he de parlar».

«No soc la persona adequada per parlar d'això. Només els puc donar l'enhorabona, dir-los que gràcies per fer-nos gaudir tant i que segueixin així i desitjar-los el millor» explica.

La dona de Moyà sap moltes coses de la vida de Xisca

L'actriu, que portava un vestit blanc espectacular, estava de compres amb la seva mare pel centre de Madrid quan l'han interceptat els reporters.

També ha revelat que, més enllà dels propers concerts que oferirà amb 'Anglada y Cerezuela', té «nous projectes» en ment. Això sí, ha donat cap detall al respecte.

Imatge de Xisca Perelló.
Xisca Perelló aplaudint des de la grada del Mutua Madrid Open | Europa Press

Després d'onze anys de casada amb Moyà, Cerezuela és molt feliç. I està orgullosa de la família que ha format amb l'extenista mallorquí. I és que tenen tres fills: Carla, Carles i Daniela, que són els seus tresors.

«Estan molt bé, creixent, que és el que toca, i sent nens, que també és el que toca. A més, estan supercontents, perquè són seguidors de Rafa i del seu pare, Carles, de qui no podem estar més orgullosos», ha dit l'actriu.