Shakira sense maquillar i amb mala cara

Shakira publica les imatges que deixen clar què ha passat

La cantant ha reaparegut amb el que realment és important per a ella en aquests moments difícils

Shakira està vivint uns moments força convulsos. S'ha separat de la seva parella, el futbolista Gerard Piqué, cosa que l'ha situat al centre de totes les mirades.

Segons es va tenint més informació d'aquest succés que ha sacsejat la premsa del cor, la ruptura ja es podria haver produït fa setmanes. Tot i això, s'ha fet pública ara, de manera que la premsa persegueix l'artista a tota hora.

La colombiana i el català són conscients de l'interès que generen. És per això que intenten portar la situació com poden. A més, saben que d'aquí a uns dies, les aigües es calmaran. Aleshores podran analitzar amb més tranquil·litat com afronten el futur a partir d'ara.

Cal tenir en compte que tenen dos fills en comú, la Sasha i el Milan, de 7 i 9 anys. Ells són els que menys haurien de patir aquesta situació tan traumàtica.

Tot i que el món està centrat a descobrir i analitzar cadascun dels moviments de l'exparella, Shakira ha decidit explicar la veritat. Mitjançant un vídeo, ha compartit què és realment important per a ella ara mateix.

Muntatge Shakira i Piqué
Shakira i Piqué: la crisi definitiva | Catalunya Diari

 

Shakira i el vídeo íntim que ningú esperava

La família de Shakira viu a Barcelona. Tant els seus pares com el seu germà, Tonino, viuen a la ciutat comtal des que ella s'hi va traslladar, quan va començar amb Gerard Piqué.

Els pares de tots dos viuen en grans cases ubicades a les finques confrontants a la mansió que la parella té a Esplugues de Llobregat. D'aquesta manera, han pogut cuidar els nens quan Shakira i Piqué estaven de viatge. I a ella li ha servit per tenir a prop (però no a casa) els seus éssers estimats.

En aquests moments, Shakira continua vivint al domicili familiar, mentre que Gerard Piqué s'ha traslladat al seu pis de solter. Des de casa seva, Shakira ha publicat un vídeo en què apareix amb el seu pare, William Mebarack.

«El meu pare ha rebut l'alta. Ja és a casa i va per bon camí. Així l'ajudo amb l'estimulació cognitiva després del traumatisme. Gràcies a tothom per donar-nos suport i tant d'afecte».

A les imatges es veu Shakira passant unes targetes amb paraules davant del seu pare, de 90 anys, que s'esforça per pronunciar-les correctament.

L'accident que va fer plorar Shakira

Ja corrien els rumors de separació entre Shakira i Piqué quan van saltar les alarmes per un altre tema. Diverses fonts alertaven que la vocalista colombiana havia pujat a una ambulància, plorant i atacada dels nervis, camí d'un hospital.

Més tard, ella mateixa va confirmar que el seu pare havia patit un accident domèstic força greu que li havia provocat un traumatisme important al cap. Tant ella com la seva mare es van espantar molt i ara l'ajuden a recuperar-se.

Així les coses, Shakira intenta seguir fent vida normal i amb la companyia de la seva família. Els seus pares estan més pendents d'ella que mai, i el fet de viure pràcticament junts és molt positiu ara mateix.

Els rumors situen la colombiana a Miami, on té una altra mansió valorada en 14 milions d'euros que estava a la venda i ja no ho està. Caldrà veure què passa amb la custòdia dels nens i si Gerard està disposat que es traslladin a l'altra banda de l'Atlàntic.

En l'àmbit artístic, criden l'atenció les dades espectaculars de l'última cançó que ha publicat Shakira amb Rauw Alejandro. Es diu 'Te felicito' i, suposadament, és plena de missatges dirigits a Piqué.

Imatge de Shakira a un videoclip
Shakira ha rellançat la seva carrera musical amb 'Te felicito' | YouTube

S'ha disparat fins als 67 milions de reproduccions a Spotify i ja supera els 87 milions de visualitzacions a YouTube. Ha augmentat uns 25 milions de reproduccions en només una setmana i li ha servit per rellançar una carrera musical que estava en hores una mica baixes. D'un gran mal en surt un gran bé.